Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 25 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 25/4/2018

Badalona debatrà durant dos dies sobre experiències, coneixement i treball en xarxa amb infants i adolescents
- La primera sessió de les Jornades és oberta a qualsevol persona, servei, entitat o col·lectiu que treballi a la ciutat amb infants

La Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) ha organitzat per als pròxims dies 26 i 27 d’abril al Centre de Negocis i Convencions de Badalona (BCIN) les Jornades Cercles de Coneixement “Compartim sabers i treballem plegats per la infància i l’adolescència”. Les conclusions serviran per definir les prioritats i el pla d’acció de la Taula d’aquesta plataforma que aplega més de seixanta entitats i col·lectius de l’àmbit de la infància i l’adolescència, a més de tots els serveis municipals que també treballen en aquest àmbit.

Les Jornades pretenen ser un espai d’intercanvi de mirades i coneixement associat a l’experiència pràctica dels diferents actors que dins la xarxa treballen amb infants i adolescents a Badalona. Posteriorment s’ha previst també donar veu als propis infants, adolescents i famílies, recollint les seves aportacions sobre allò que necessiten i volen i sobre com valoren els suports que reben. A partir de la informació recollida s’establiran conjuntament les prioritats i el pla d’acció de la TIAB per al període 2019-2021 per convertir així en pràctic tot el coneixement col·lectiu generat.

La primera sessió de les Jornades, que es farà dijous, 26 d’abril, és oberta a qualsevol persona, servei, entitat o col·lectiu que treballi a la ciutat amb infants i adolescents. A aquesta sessió s’han convidat diversos experts i expertes en matèria d’infància i adolescència que puguin fer aportacions inspiradores i ens interpel·lin.

La segona sessió, prevista per divendres, 27 d’abril, està dirigida als membres de la TIAB. Durant el matí es realitzaran els cercles de coneixement, un espai grupal d’intercanvi i reflexió conjunta al voltant de dos focus de treball: un sobre les necessitats dels infants i dels adolescents de la ciutat, i un altre sobre la valoració de les respostes que actualment s’estan oferint, identificant a partir d’aquestes reflexions les oportunitats de millora i d’innovació.

Les Jornades començaran a partir de les 16 hores amb l’obertura de la sessió a càrrec de la presidenta de la TIAB i alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater. L’acte, obert al públic en general, comptarà amb taules rodones i conferències d’experts en la matèria i s’allargarà fins a les 19.30 hores. Cal destacar entre altres la participació de Vicenç de Febrer, psicòleg infantil; Montse Cusó, treballadora social i experta en drets dels infants i adolescents, i en infància en risc; Sera Sánchez, educador social, mediador familiar i docent de la UdG i de la UOC i Ferran Casas, professor emèrit de la UdG i cocoordinador del grup de recerca ERIDIqv, adscrit a l’Institut de Recerca sobre Qualitat de Vida.

La segona jornada està oberta als membres de la TIAB i es desenvoluparà des de les 9 fins a les 13.45 hores quan tindrà lloc la cloenda a càrrec de la regidora de l’Àrea de Serveis Socials i vicepresidenta de la TIAB, Agnès Rotger.

La TIAB es va constituir l’any 2016 i actualment formen part d’aquesta Taula uns seixanta col·lectius, entitats i organismes municipals que treballen en suport dels drets dels infants i adolescents.

Actualment ja hi ha més d’un centenar d’inscrits a les Jornades.

El programa complet de les jornades es pot consultar aquí.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris

Warning: include(../pie.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220

Warning: include(../pie.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../pie.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220