Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 03 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 16/5/2018

Obertes les inscripcions per a la 39a Cursa Popular Ciutat de Badalona que se celebra diumenge 27 de maig
- La Cursa del Dimoni té un circuit mini, mitjà i gran i la modalitat de cursa inclusiva per a persones amb dificultats de mobilitat

Organitzada en el marc de la celebració de les Festes de Maig de Badalona, la 39a edició de la Cursa Popular Ciutat de Badalona manté el format dels darrers anys amb tres circuits (gran, mitjà i mini) recorrent diversos indrets emblemàtics de la ciutat, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla i amb l’avituallament ubicat al carrer d’Eduard Maristany a tocar de la piscina municipal Mireia Belmonte.

Les inscripcions ja es poden fer per Internet fins al 20 de maig (o fins que s’acabin els dorsals) als enllaços següents:

- 10k – Cursa gran (nascuts/udes el 2003 i anys anteriors)

- 5k – Cursa mitjana joves (nascuts/udes entre 2004 i 2007)

- 5k – Cursa mitjana adults (nascuts/udes el 2003 i anteriors)

- 1,7k – Cursa mini (nascuts/udes el 2008 i anys posteriors)

També es pot fer presencialment (fins al 18 de maig) a les oficines del Servei d’Esports, a la 2a planta de l’edifici municipal El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12. Per a fer la inscripció, s’ha d’emplenar el Formulari d’inscripció i portar-lo al Servei d’Esports. Més informació en aquest enllaç: https://bit.ly/2J5nq1Z. No es preveuen noves inscripcions el mateix dia de la cursa.

La inscripció a la cursa gran té un import de 5 euros i 2 euros la resta.

Circuits i horaris

El circuit vermell-cursa gran, de 10 quilòmetres de distància, és per a més grans de 15 anys i té les 9.15 hores com a horari de sortida des del passeig de la Rambla.

La cursa mitjana-circuit blau, per a infants d’entre 11 a 14 anys, així com per a adults que prefereixin la distància de 4.995 metres, donarà el tret de sortida a les 9.30 hores.

La sortida de la cursa mini, per a nens i nenes fins a 10 anys, està prevista a partir de les 11.30 hores.

Recollida de dorsals i xips

La recollida de dorsals i/o xips es farà presencialment el dissabte 26 de maig de 2018, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12. Excepcionalment, es podran recollir el mateix dia de la cursa de 8.30 a 9.15 hores i de 10.30 a 11.30 hores, a la Secretaria de la Cursa ubicada a la Rambla.

La Cursa del Dimoni: Una cursa inclusiva!

La Cursa Popular també és una cursa inclusiva, on totes les persones amb diversitat funcional poden participar en el circuit verd, d’1,7 quilòmetres que començarà a les 11.30 hores.

Aquest any també, podran inscriure’s tots aquells que així ho vulguin, al circuit vermell de 10 quilòmetres, i al circuit blau de 5. Els participants podran anar acompanyats durant tot el recorregut de persones que els donaran el suport necessari per dur-la a terme.

La cursa, organitzada per l’Ajuntament de Badalona, compta amb la col·laboració de les següents entitats, empreses i institucions: Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona; Penya Fondistes Badalona; Centre Excursionista de Badalona; Plataforma 3D, TeleB; TUSGSAL, Centre Mèdic Torregrosa; Creu Roja; Engestur; Marina Badalona; Solan de Cabras; Escola del Mar de Badalona i la Diputació de Barcelona.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera