Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 22/5/2018

L’Oficina de Turisme de Badalona ofereix nous productes enoturístics
- Avui s’han presentat tres noves ofertes destinades al turisme interior i internacional

Avui s’han presentat a Badalona tres nous productes enoturístics DO Alella de Badalona destinats al turisme individual, interior i internacional. Dos dels productes són per poder gaudir durant una jornada de la natura, la cultura i el vi, i una tercera oferta per un cap de setmana sencer. Amb aquesta iniciativa, un producte turístic de Badalona tindrà presència per primer cop en els canals de comercialització internacionals.

La primera de les ofertes és el paquet Badalona, els orígens: cultura, natura i vi, destinat a totes aquelles persones interessades en la història de la ciutat, la cultura, l’enoturisme, les vinyes i la gastronomia local. Les activitats es poden fer a peu, amb transport públic i vehicle propi durant una jornada.

També es pot gaudir del mar, la història, la gastronomia local, l’enoturisme i el shopping amb Badalona la mar de vi una segona oferta turística que a partir d’ara es pot comprar a la ciutat i que es pot fer amb una passejada urbana.

Però si el que es vol és passar un cap de setmana complert, pernoctació inclosa, l’oferta de l’Oficina de Turisme de Badalona ofereix una ruta per Alella, Teià i Tiana, per gaudir de l’entorn, del vi i, entre moltes altres coses, de la gastronomia de la zona sota el nom DO Alella a cavall de la història i el vi.

Els tres productes d’enoturismes, propis de l’Oficina de Turisme de Badalona amb la col·laboració d’agents privats que ja ofereixen productes i serveis per separat, es poden comprar a través de diversos llocs web com: www.viemocions.com, www.enoturismedoalella.cat, www.catalunyaexperience.cat

L’Oficina de Turisme de Badalona ofereix nous productes enoturístics. Foto: Comunicació BDN

Recordem que l’any 2016 l’Ajuntament de Badalona va entrar a formar part del Consorci de Promoció Enoturística DO Alella amb la voluntat de posar en valor el patrimoni històric, cultural, paisatgístic i esportiu de la ciutat com a destinació enoturística de qualitat.

Durant aquests anys l’Ajuntament de Badalona ha participat activament en activitats enoturístiques del Consorci com la “Ruta del vi”, un producte que integra tots els agents públics i privats que formen part de DO Alella, un catàleg per professionals i públic final de coneixement i promoció de la cultura vitivinicola i la promoció econòmica i turística del territori o “Vi +”, un cicle d’activitats i experiències enoturístiques realitzades al llarg d’un mes, per donar a conèixer i promocionar el món del vi.

També s’ha participat en accions de sensibilització amb els agents implicats en els sector de l’enotursime per fomentar el coneixement i la col·laboració per la millora del desenvolupament econòmic de Badalona; DO Alella als mercats, maridatges de vins amb productes de mercat dirigits al públic final, participant a la marca Enoturisme Catalunya i en el web enoturisme DO Alella.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; del segon tinent d’alcaldia i regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas; del president del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i alcalde d’Alella, Andreu Francisco, i del gerent de Viemocions, Xavier Andreu.

Durant la presentació, l’alcaldessa Dolors Sabater ha destacat la importància de recuperar l’enologia i la cultura del vi com elements característics de l’economia badalonina. “És habitual que es projecti Badalona com una ciutat industrial i per això és imprescindible potenciar iniciatives com la que avui presentem, que promociona l’agricultura en la nostra zona”.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera