Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 20 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 19/7/2018

Badalona celebra la Festa Major d’Agost amb un programa d’activitats de tres dies
- Dos concerts a la Rambla, amb els Pinan 450F i Doctor Prats, inicien el dilluns 13 d’agost les activitats festives.

Badalona celebra la Festa Major d’Agost amb un programa d’activitats de tres dies

La Festa Major d’Agost de Badalona se celebrarà enguany al llarg de tres dies, des del dilluns 13 fins al dimecres 15 d’agost. Les actuacions musicals, les activitats de cultura popular i tradicional es consoliden com els eixos centrals d’un programa de Festa Major que comptarà un estiu més amb el tradicional Ball de Festa Major a la Rambla i el Castell de Focs a la platja dels Pescadors.

Dilluns 13. CONCERT a la Rambla, a partir de les 21.30 hores.

-       Pinan 450F.

Projecte de rap nascut l’any 2015 amb veu i lletres d’Adnan Fassi, amb influència de l’entorn de la Mediterrània. Produït per Mediterrànima Records, segell discogràfic independent amb seu a Badalona.

-       Doctor Prats

Doctor Prats només volia ser un grup de músics youtubers, penjar les cançons a Internet i mantenir els seus propis projectes personals. Ràpidament van esdevenir un fenomen juvenil de masses. En la seva música es troben els ingredients ja clàssics del pop, de l’ska (estil musical originari de Jamaica), el rock i la cúmbia. Una oportunitat per a conèixer el seu últim disc: Venim de lluny.

Dimarts 14

A les 19.30 h, a la plaça de la Vila

-       PREGÓ

-       GRAN XERINGA. Una traca de cinc-cents metres, que passarà pels carrers de la Costa i de Sant Anastasi, unirà la plaça de la Constitució –antiga plaça de la Vila- i l’actual plaça de la Vila. La traca acaba amb l’espetec de dotze potents salves de morteret.

-       TANDA DE LLUÏMENT a càrrec de Badalona Bèsties de Foc, Bèsties Diables de la Salut, Bufons del Foc, Castellers de Badalona, Diables de Badalona, Miquelets de Badalona i el típic Ball de Bastons de Canyet.

-       CERCAVILA. Les colles participants aniran de la plaça de la Vila fins a la Rambla, on faran un lluïment. Recorregut: carrers de Francesc Layret, Carme, Sant Pere, Sant Pau i la Rambla.

 

A les 22 h, a la platja dels Pescadors

CASTELL DE FOCS

Acabat el castell de focs, a la Rambla

BALL DE FESTA MAJOR amb l’Orquestra Excellence

Es tracta d’una formació de gran orquestra de ball formada per onze components que oferiran un repertori variat dins dels diversos estils de la història de la música.

La nit s’acabarà amb una sessió de música amb un discjòquei.

 

Dimecres 15

A les 8 hores als carrer de barri del Centre

MATINADES, a càrrec dels grallers.

 

A les 11.30 hores, a l’església de Santa Maria

OFICI SOLEMNE de Santa Maria i repicada de campanes

Els gegants Anastasi i Maria, com ja és tradició, oferiran un ball i un ram de flors a la patrona de la ciutat en nom de tots els badalonins i les badalonines.

 

A continuació a la plaça de Barberà

BALLADA DE GEGANTS. A càrrec de la Colla de Geganters de Badalona.

TORNADA D’OFICI I CELEBRACIÓ DELS 160 ANYS DE L’ANASTASI I LA MARIA

Els gegants Anastasi i Maria, els més antics de la ciutat, aniran en cercavila fins a la plaça de la Vila, on ballaran per celebrar el seu aniversari

 

A les 14.30 hores, a la plaça de la Vila

DINAR POPULAR.

Les places al dinar són limitades. Per a més informació caldria contactar amb la Comissió de Festes (comissiofestesbdn@gmail.com).

En acabar el dinar hi haurà sobretaula.

 

A les 18.30, a la plaça de la Vila

AMBAUKA

Campi qui pugui és un espectacle participatiu i obert a tots els membres de la família. Els Ambauka proposen un viatge frenètic i inoblidable, ple d’activitats dinàmiques i plenes de sorpreses.

 

A les 19 hores, a la Rambla

BALLADA DE SARDANES

Amb la Cobla Premià. A càrrec de Badalona Sardanista.

 

A les 22 h, a la platja dels Pescadors

BANY DE BÈSTIES

El foc tornar a prendre pels carrers de Badalona per la Festa Major. Les bèsties i els diables desperten, acolorats, la nit de 15 d’agost i faran de les seves fins a acabar a l’aigua, combinant Foc i bany, dues activitats ben badalonines. Participen: Badalona Bèsties de Foc, Bèsties i Diables de la Salut, Bufons de Foc i Diables de Badalona.

El recorregut és: passeig Marítim, platja dels Pescadors (a l’alçada del carrer del Mar) i platja d’en Pont d’en Botifarreta.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera