Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 30/8/2018

El govern de Badalona invertirà 55.000 euros en noves plataformes per a parades d'autobús
- Es destinen 70.000 euros per a plataformes elevades que milloren la seguretat viària i 28.000 euros per a l’adaptació de passos de vianants

El govern de Badalona invertirà 55.000 euros en noves plataformes per a parades d'autobús. Foto: Communicació BDN

El govern de Badalona destinarà 55.230 euros en noves plataformes per a les parades d’autobús, 69.625 euros per a la construcció de plataformes elevades que milloren la seguretat viària i 27.918 euros en l’adaptació de passos de vianants per a millorar la seva accessibilitat. Així es reflecteix en el nou contracte de manteniment de l’espai públic que Badalona tindrà per als propers 4 anys.

Aquest migdia l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha signat aquest nou contracte de manteniment ordinari de l’espai públic, conservació i reforma dels paviments i clavegueram de la via pública municipal que està dotat amb prop de 9 milions d’euros per als 4 anys vinents.

Del nou contracte destaca la posada en marxa de millores informàtiques i innovacions tecnològiques encaminades a una gestió més eficient així com l’atenció en la millora dels passos de vianants i la construcció de plataformes elevades a les cruïlles per millorar les condicions de seguretat, i també  l’execució de noves plataformes per accedir als autobusos.

L’objecte del contracte, aprovat al Ple de l’Ajuntament del passat 31 de juliol, és la conservació i reforma dels paviments i clavegueram de les vies públiques de la ciutat, tant en carrers i camins com a les places i a la resta d’espais públics de l’administració municipal. Entre les actuacions previstes també s’inclouen els treballs de connexions al clavegueram públic dels particulars (claveguerons) i guals per l’accés de vehicles per les voreres (no guals de particulars o privats, sinó als de les voreres passants o similars). En el contracte quedarien excloses totes aquelles zones que hagin de ser mantingudes per altres administracions, entitats o particulars

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha remarcat que “la prioritat d’aquest govern és la neteja, la seguretat i el manteniment de l’espai públic. Aquest contracte suposa un pas endavant per assolir els nostres objectius”. L’alcalde ha afegit que “a més de les actuacions sobre pavimentació als carrers, que anirem concretant durant els pròxims dies, farem actuacions en parades d’autobús, passos de vianants i plataformes elevades per millorar l’accessibilitat i la seguretat viària”.

L’empresa adjudicatària ha estat ACSA. Obras e Infraestructuras S.A.U. (Sorigué) que va presentar una oferta amb una baixa econòmica de prop del 18%. El contracte inicial per a 4 anys inclou la possibilitat de dues pròrrogues anuals.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera