Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 20 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 19/9/2018

L’Escola de Música Moderna de Badalona ofereix un cicle de concerts gratuïts tots els dilluns d’octubre a desembre
- “Per fi és dilluns. Concerts a l'EMMB!” pretén dotar la ciutat d’un nou espai de concerts de petit format i donar a conèixer el talent dels alumnes i el professorat.

L’Escola de Música Moderna de Badalona ofereix un cicle de concerts gratuïts tots els dilluns d’octubre a desembre

Badalona disposarà a partir del proper mes d’octubre d'un nou espai de concerts de petit format, obert a tothom, a càrrec de l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB). Per aquest curs 2018-2019, l’Escola ha preparat un cicle de concerts, anomenat "Per fi és dilluns! Concerts a l’EMMB” de manera que cada dilluns, a partir de les 20 hores, durant el curs acadèmic, es combinarà l'actuació d'alumnes i professors amb la participació de grups i solistes professionals de diversos estils.

El proper dilluns 1 d'octubre, a les 20 hores, al badiu del Centre Cívic Dalt la Vila, tindrà lloc la festa d'inauguració del curs de l'Escola de Música Moderna de Badalona amb l’actuació d’alumnes i professors de l'Escola. El cicle de concert de l’EMMB “Per fi és dilluns!”, és, a més d’una ocasió per a la ciutadania de gaudir gratuïtament d’una experiència musical, una oportunitat per als estudiants de poder pujar a un escenari i per a fer visibles els fruits de la feina de l’alumnat i el professorat.

Els responsables de l’Escola, que juntament amb el Conservatori Professional integren el Patronat de la Música de Badalona, asseguren que han preparat fins a finals d’any una programació atractiva i variada, amb la participació d’alumnes de l'escola i amb els grups que vinguin de fora d'aquesta.

La programació de "Per fi és dilluns! Concerts a l'EMMB" que es presentarà al Centre Cívic Dalt la Vila (carrer del Germà Bernabé 1-7) és la següent per al primer trimestre:

Octubre

Dia 1  - Festa d'inauguració del curs 2018/19

Dia 8  - Gorka Benítez Trio (jazz d'autor)

Dia 15 - Ana Rossi + Marta Roma (cançó)

Dia 22 - Big Band de Badalona

Dia 29 - Jam Session

Novembre

Dia 5  - Trio Barril

Dia 12 - Rita Payés + Toni Saigi (jazz)

Dia 19 - Conjunt Elemental + Combo Professional 3 (alumnes de l’EMMB)

Dia 26 - Jam Session

 Desembre

Dia 3  - Conjunt Professional 1 + Combo Superior 2 (alumnes de l’EMMB)

Dia 10 - Freenètics (improvisació lliure)

Dia 17 - Jam Session

Trobareu més informació sobre la programació dels concerts en aquest enllaç: https://sites.google.com/site/perfiesdilluns/programacio-de-concerts.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera