Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 20 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 19/9/2018

El Govern municipal decidirà el futur del tram del passeig Marítim de Badalona, entre la platja dels Pescadors i el carrer de la Riera de Canyadó, atenent les recomanacions del Consell de la Mobilitat
- El Govern es compromet a tenir enllestit en uns mesos un projecte urbanístic.

El Govern municipal decidirà el futur del tram del passeig Marítim de Badalona, entre la platja dels Pescadors i el carrer de la Riera de Canyadó, atenent les recomanacions del Consell de la Mobilitat. Foto: Comunicació BDN

El Govern municipal de Badalona decidirà quin han de ser l’ús del tram del passeig Marítim en el tram comprès entre el carrer de la Riera de Canyadó i la platja dels Pescadors atenent les recomanacions que emanin del proper Consell de la Mobilitat Sostenible i Transport Públic, que és l’òrgan consultiu i de participació social de caràcter sectorial que canalitza les inquietuds i iniciatives ciutadanes al voltant de la mobilitat i el transport públic a Badalona.

La proposta que el Govern municipal portarà al Consell de Mobilitat va sorgir aquesta mateixa setmana després de la reunió mantinguda amb el veïnat, comerciants, restauradors i agents implicats. L’acord consisteix en permetre que els vehicles pugin tornar a accedir i poder aparcar al passeig Marítim, de forma provisional, fins que es trobin solucions alternatives.

Un cop el Consell de Mobilitat prengui una resolució definitiva amb el consens de totes les parts implicades el consistori badaloní ja ha manifestat que hi donarà el seu suport.

El 2n tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i regidor del Districte 1, Jordi Subirana, ha avançat que des del Govern s’està “treballant per assolir un consens entre veïns, comerciants i grups municipals, conscients que probablement totes les parts hauran de cedir.” En aquest sentit Subirana ha manifestat que el Consell de la Mobilitat, que es convocarà tan aviat com sigui possible, “és un òrgan idoni, amb àmplia representació, per posar les bases d’una solució que sigui la millor per al conjunt de la ciutadania”.

El 3r tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, ha avançat que el Govern vol presentar, abans que acabi l’actual mandat municipal, un projecte urbanístic que dissenyi com ha de ser el futur passeig Marítim. “Actualment el que tenim en aquest tram no reuneix les mínimes condicions per considerar-se un passeig”, ha afegit el regidor.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera