Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 19 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 20/9/2018

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull aquest diumenge, dins de la ‘Jugatecambiental’, diverses activitats dirigides al públic familiar
- Tothom que ho desitgi podrà participar de l’espai de joc i descoberta, del taller Construïm un molinet de vent!, o a l’activitat de sensibilització ambiental Mou el cos per la salut ambiental.

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull aquest diumenge, dins de la ‘Jugatecambiental’, diverses activitats dirigides al públic familiar. Foto: Comunicació BDN

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acull aquest diumenge, 23 de setembre, de les 11.30 a les 13.30 hores, dins de la ‘Jugatecambiental’, diverses activitats dirigides al públic familiar.

Com en altre ocasions tothom que ho vulgui podrà participar, a l’espai de la ‘Jugatecambiental’, d’un taller d’intervenció pictòrica a l’entorn, on els colors, l’aire, l’aigua, i els més petits de casa, en seran els protagonistes.

A més es farà el taller participatiu Construïm un molinet de vent!, una activitat que forma part del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat (PMES) de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, anomenat “Compartim un futur”. En aquest taller, la mainada podrà experimentar amb l'energia eòlica i solar fotovoltaica per tal de familiaritzar-se amb el món de les energies renovables i, a la vegada, aprendran quines són les conseqüències de l'ús de l'energia no renovable i quins són els avantatges de les renovables. També se'ls explicarà el funcionament bàsic d'aquestes dues energies amb una maqueta d'un petit aerogenerador i una motxilla solar. Un cop hagin experimentat amb aquests objectes, podran construir un molinet de vent de paper que es podran endur a casa.

A més, qui tingui ganes de bellugar el cos i, alhora, conèixer els problemes que causa la contaminació acústica, podrà participar, de la mà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, al taller Mou el cos per la salut ambiental. Aquesta activitat també va adreçada a tots els públics i, mitjançant el ball, el moviment i els sons es reflexionarà a l’entorn del soroll d’una manera participativa, lúdica i divertida.

Recordem que totes les activitats són gratuïtes i que no cal inscripció prèvia. El punt de trobada és a l’espai de la ‘Jugatecambiental’, situat a la glorieta del parc, a les 11.30 hores.

Per a més informació, es pot trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviar un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC (amb la col·laboració de l’Institut Pompeu Fabra) i gestionada per educadors d’entitats del territori.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera