Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 19 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 21/9/2018

La torxa dels Jocs Special Olympics recorre aquest diumenge els carrers de Badalona
- Es tracta d’un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més importants per als esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Badalona acollirà aquest diumenge 23 de setembre el protocol de rebuda i pas pels carrers de la ciutat de la torxa dels Jocs Special Olympics 2018, un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més importants per als esportistes amb discapacitat intel·lectual. Amb aquest acte, Badalona, ciutat que va acollir l’any 2004 aquest esdeveniment, vol donar suport als jocs i mostrar el seu compromís amb l’esport i els seus valors.

L’acte consisteix en un recorregut d’1,8 quilòmetres pels carrers de la ciutat que s’iniciarà a les 18 hores des del final del passeig Marítim de Badalona, a l’alçada de la plaça situada al costat del Port. Des d’allà, s’avançarà pel passeig fins a arribar a l’altura del carrer de Mar, on es passarà a l’altre costat de les vies del tren a través del pas soterrani. Un cop arribats a aquest punt, la comitiva pujarà pel carrer de Mar fins a arribar a la plaça de la Vila al voltant de les 19 hores. Allà hi haurà instal·lada una tarima en la qual es durà a terme l’acte simbòlic d’encesa del peveter i les autoritats faran parlaments.

Durant el recorregut, la torxa la portaran 15 esportistes que participen en els jocs fent relleus cada 150 metres. Cadascuna d’aquestes persones estarà acompanyada durant  el relleu d’un esportista destacat de la ciutat com per exemple Tania Hurtado (capitana de l'equip sènior del Joventut de Badalona),  Esther Pascual (corredora de maratons i trail runners), Sergi Gonzalvo (capità dels Badalona Dracs), Alba Gordo (capitana del Seagull), Jordi Garcia (Triatleta i guanyador de la Copa d'Europa de Valencia), Clara Solà (integrant del Club Natació Badalona), Elsa Álvarez (10 vegades campiona d'Espanya de karate), Adrià Fernandez (jugador de l'equip Club Tennis Taula Badalona i actual campió de Catalunya sub21) o Javier Alcarria (coordinador del running en Panteres Grogues i corredor de maratons).

La comitiva anirà acompanyada d’una furgoneta amb megafonia per ambientar el recorregut, i a l’altura del carrer de Mar amb Rambla hi haurà un grup de percussió que acompanyarà els rellevistes fins a la plaça de la Vila.

La Seu d’Urgell i Andorra La Vella, seus dels jocs d’enguany

Amb la d’aquest any 2018, que se celebrarà entre el 4 i el 7 d’octubre a La Seu d’Urgell i Andorra La Vella, els Jocs Special Olympics arriben a la seva onzena edició. Aquest esdeveniment, que enguany té com a lema El millor és qui ho intenta, és un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més importants per als esportistes amb discapacitat intel·lectual. En aquesta edició participaran 1.500 esportistes de més de 13 països i de delegacions de tot l’estat i Andorra.

La torxa dels Jocs Special Olympics recorre aquest diumenge els carrers de Badalona

Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera