Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 19 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 21/9/2018

Comencen les obres de millora del polígon industrial Badalona Sud
- Abans que acabi l’any s’haurà renovat l’enllumenat públic, l’asfaltat, les infraestructures bàsiques de serveis i s’instal·larà fibra òptica, amb una inversió de 2,1 milió d’euros

Les dues empreses adjudicatàries han començat aquest mes els treballs previs a les obres de millora del polígon industrial Badalona Sud que s’enllestiran abans de finals d’any. Amb una inversió de 2,1 milions d’euros, es portarà a terme una revisió i millora de l’enllumenat públic; es milloraran i actualitzaran les canalitzacions i les infraestructures de serveis bàsics, i en la fase final es rehabilitarà bona part de l’asfaltat i es millorarà la senyalització viària.

L’objectiu és actualitzar i posar als dies les infraestructures bàsiques per atendre les necessitats actuals del polígon industrial. Així, es treballarà en la implantació de canalització per a la fibra òptica municipal i de “smart city” o ciutat intel·ligent; es millorarà l’eficiència i la prestació energètica de l’enllumenat públic amb la utilització de tecnologia LED; i s’efectuaran intervencions de reaglomerat de diferents carrers que, juntament amb una millora en la senyalització viària, facilitarà el trànsit de vehicles.

L’obertura de rasses per a les millores en les canalitzacions, la renovació i actualització de l’enllumenat elèctric i les obres per a la millora de l’asfalt i els senyals de trànsit s’allargaran fins a finals d’any, de manera que s’intentarà no pertorbar excessivament el normal funcionament del polígon. Les afectacions més importants d’asfaltat incidiran en trams de les avingudes del Maresme i d’Alfons XII, els carrers de la Indústria, de Guifré, de Julio Galve Brusson i als passatges de Dopla i de Moixó.

La inversió de 2,1 milions d’euros es cobreix amb l’aportació de l’Ajuntament de Badalona (30%) i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (70%) en el marc de la segona convocatòria de subvencions del Programa de millora d’infraestructures i de competitivitat de polígons industrials i àrees d’activitats econòmica de l’AMB.

 

Abans que acabi l’any s’haurà renovat l’enllumenat públic, l’asfaltat, les infraestructures bàsiques de serveis i s’instal·larà fibra òptica, amb una inversió de 2,1 milió d’euros. Foto. Comunicació BDN

Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera