Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 19 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 21/9/2018

CaixaBank i Badalona Comunicaciñ signen un conveni de col·laboració pels Filmets
- L'entitat financera es converteix en un dels col·laboradors principals del festival.

Badalona Comunicació i CaixaBank han signat aquest matí el conveni de col·laboració segons el qual l’entitat financera, a través de la seva obra social, participarà un any més en el desenvolupament de la 44 edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 19 al 28 d’octubre.

A l’acte hi ha estat presents per part de CaixaBank Daniel Caballero, director de banca institucional, i Anna Vernet, directora de l'Àrea de Negocis Badalona II. Per part de Badalona Comunicació ha signat el conveni el conseller delegat, Josep Viñeta Balsells.

CaixaBank, a través de la seva obra social, fa més d'11 anys que col·labora en la realització del FILMETS Badalona Film Festival. L’entitat financera és un dels 4 grans col.laboradors del festival juntament amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual, La Vanguardia i La Xarxa.

Els curtmetratges són els veritables protagonistes de FILMETS Badalona Film Festival, que s'ha consolidat com un dels festivals amb més difusió i ressó internacional i com un punt de trobada de cineastes i un públic fidel. En aquest sentit, una mostra del reconeixement internacional va ser el premi BISFF com a millor festival de curtmetratges d'Europa, rebut l'any 2012.

Suport a la tasca educativa i social de Filmets

Anna Vernet, directora de l'Àrea de Negocis Badalona II  ha mostrat la seva satisfacció en signar aquest conveni amb FILMETS "sobretot per la seva vessant social  en la tasca que es fa amb els joves, amb els centres d’educació especial i amb la gent gran”. També ha afegit que “tot això encaixa perfectament amb els nostres valors que són la responsabilitat, la  confiança i el compromís social”.

Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació ha agraït a l’Obra Social “La Caixa” la seva implicació en el festival ja que “suposa un suport molt important per poder fer realitatl l'ambiciós programa d’activitats del festival”. Josep Viñeta ha destacat la tasca educativa i social que desenvolupa FILMETS ja que "a banda de les projeccions dels curts en competició, el festival porta el cinema als més petits amb projeccions a totes les biblioteques públiques de Badalona i també a uns 5.000 escolars de primària i secundària de la ciutat".

 

CaixaBank, a través de la seva Obra Social, i Badalona Comunicació han signat aquest matí el conveni de col•laboració que converteix, un any més, a l’entitat financera en un dels col.laboradors principals del FILMETS Badalona Film Festival
Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera