Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 22 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 18/10/2018

Aquest diumenge el Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull l’activitat participativa ‘La tardor al Jardí de les Ciències’
- En els espais de la Jugatecambiental es farà també un taller creatiu on es pintarà amb materials comestibles com ara vi, cafè, cúrcuma i altres tintures d’origen alimentari.

Aquest diumenge el Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull l’activitat participativa ‘La tardor al Jardí de les Ciències’  . Foto: Comunicació BDN

El pròxim diumenge 21 d’octubre, al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, de les 11.30 a les 13.30 hores, es farà una activitat adreçada al públic familiar anomenada “La tardor al Jardí de les Ciències”. L’activitat es basa en l’observació de com la natura es transforma i es prepara per a l’hivern. Durant el matí també es plantaran en diferents indrets, com per exemple la feixa del Jardí de les Papallones, plantes brassicàcies (de la família de les cols) i altres vegetals que s’adapten a les baixes temperatures.

La jornada servirà explicar a les persones que participin de l’activitat els vegetals que s’hi planten a Jardí de les Ciències i al Jardí de les Papallones i quina utilitat tenen per a les persones, ja que són indrets que recullen una mostra d’espècies que, al llarg de la història, s’han utilitzat per diferents usos: plantes de conreus extensius com el blat o la vinya; plantes d’ús industrial no comestibles, com l’espart o el lli; conreus d’horta de varietats tradicionals de la zona o varietats poc conegudes. També hi ha plantes medicinals com la matafaluga o la camamilla. Aquestes mostres expliquen la seva relació amb la història passada i actual, connecten l’agricultura amb la ciutat i, alhora, esdevenen un espai educatiu on poder aprendre i experimentar amb l’entorn.

També, a la glorieta la Jugatecambiental, de les 11.30 a les 13.30 hores, hi haurà un munt d’activitats lúdiques no guiades de caràcter familiar i on aquest diumenge es farà un taller creatiu on es pintarà amb materials comestibles com ara vi, cafè, cúrcuma i altres tintures d’origen alimentari. El punt de trobada de les activitats serà la glorieta de la Jugatecambiental.

Per realitzar aquesta activitat no és necessària la inscripció prèvia i només cal anar a la glorieta per informar-se’n.

  Aquestes activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’activitat al Jardí de les Ciències anirà a càrrec d’Aloc (Associació per l´estudi de la flora i de la fauna a la mediterrània) i la Jugatecambiental va a càrrec de l’Obrador de la Riera.

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera