Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 22 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 17/10/2018

Divendres 26 d’octubre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per als infants que vulguin participar en la Cavalcada de Reis anant a dalt de les carrosses
- El dijous 22 de novembre es farà el sorteig públic per escollir els infants que hi podran participar.

Divendres 26 d’octubre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per als infants que vulguin participar en la Cavalcada de Reis anant a dalt de les carrosses. Foto: Comunicació BDN

Divendres 26 d’octubre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells nens i nenes que vulguin participar a la Cavalcada de Reis 2019 de Badalona i que aniran a dalt de les carrosses.

En aquest sorteig públic poden participar-hi tots els nens i nenes de Badalona que el dia 5 de gener de 2019 tinguin entre 8 i 14 anys. D’entre tots aquests nens i nenes se n’escolliran dos grups:

·         12 infants de 8 i 9 anys, que aniran a dalt de les carrosses dels Reis

·         36 nens i nenes de 10 a 14 anys, que aniran a dalt de les Carrosses Dolces

Per presentar la sol·licitud cal omplir el formulari que apareixerà al portal web www.badalona.cat, a partir de les 10 hores de divendres 26 d’octubre, i fins el dijous dia 15 de novembre a les 10 hores. També es pot fer la petició de forma presencial al Departament d’Atenció al Ciutadà.

El dilluns 19 de novembre es publicarà al web de l’Ajuntament dues llistes definitives dels nens i nenes que han fet correctament la sol·licitud, i se’ls hi assignarà un número correlatiu segons l’ordre d’entrada de la sol·licitud. Aquest número és el que servirà el dia del sorteig per escollir els nens i nenes guanyadors.

 

·         Una llista contindrà els nens i nenes de 8 i 9 anys i que, per tant, opten al sorteig per anar a dalt de les carrosses dels tres Reis.

·         L’altra llista contindrà els infants de 10 a 14 anys i que, per tant, opten al sorteig per anar a dalt de les Carrosses Dolces.

El dijous 22 de novembre, a les 17.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver, ubicada a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12, es farà el sorteig públic davant del secretari de l’Ajuntament o persona en qui aquest delegui. S’escollirà a més un altre número de la llista que servirà de tall per poder disposar dels suplents que siguin necessaris. L’entrada a aquest acte serà lliure.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera