Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 22 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 5/11/2018

Badalona prepara la IV Mostra Tots Junts Fem Salut amb una enquesta a la ciutadania dels barris La Salut i Llefià
- L’objectiu de l’enquesta és conèixer i analitzar el concepte de salut que tenen els habitants d’aquest districte.

Badalona prepara la IV Mostra Tots Junts Fem Salut amb una enquesta a la ciutadania dels barris La Salut i Llefià. Foto: Comunicació BDN

La plaça de Trafalgar del barri de Llefià de Badalona acollirà aquest proper dissabte, 10 de novembre, de 10 a 14 hores, la quarta edició de la mostra d’entitats i serveis de salut de Badalona Tots Junts Fem Salut. Els objectius d’aquesta proposta són difondre hàbits saludables, donar visibilitat als actius de salut, potenciar la participació activa de la ciutadania i la mobilització social i fomentar el treball en xarxa.

La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Badalona i per l’Institut Català de la Salut, a través del Grup de Xarxa de Salut Comunitària, comptarà amb la participació d’una vuitantena d’entitats de la ciutat.

A més dels estands informatius de les entitats i els serveis participants en la iniciativa, durant tot el matí es podrà participar en activitats esportives, musicals, jocs i balls, dirigides a tota la ciutadania i que tenen com a objectiu difondre i fomentar la salut i els hàbits saludables.

Previ a la mostra, les entitats participants realitzen una enquesta als barris La Salut i Llefià per esbrinar com entén la salut la ciutadania d’aquest districte. Amb preguntes de tipus qualitatiu com «Què et fa feliç?» o «Què et dóna salut?» l’enquesta pretén conèixer quin concepte de salut tenen els participants i quines millores en aquest àmbit es podrien realitzar.

 L’enquesta es pot fer a la seu de les entitats participants dipositant les respostes a unes urnes creades per membres del Club Social El Badiu de l’Associació Salut Mental Catalunya. 

Les enquestes es poden omplir el mateix dissabte 10 de novembre a la mostra, o des d’avui dilluns, 5 de novembre, fins aquest divendres dia 9, a les entitats següents:

 - Ortopèdia Central (c/ de Pi i Gibert, 57)

- Farmàcia Llefià (av. de Pius XII, 1-7)

- Herboristeria Aurora (av. de Sant Salvador, 86-90)

- Productes per a mascotes El Gorilón (av. de Sant Salvador, 60)

- Residència per a Gent Gran Berllor (passatge de Marconi, 10)

- Residència Domènech i Muntaner (c/ de Bellavista, 24-30)

- Poliesportiu de Llefià (av. del Doctor Bassols, s/n)

- Club Badiu (av. del Doctor Bassols, 62)

- Fundació Catalunya La Pedrera (pl. de la Vila, 4)

- Biblioteca Llefià – Xavier Soto (c/ del Planeta Mart, 10)

- Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones - CRAD (c/ de l’Arquitecte Fradera, s/n)

- Integració Social de Menors - ISOM (c/ d’Europa, 2)

- Centre Cívic Salut Alta (c/ de Víctor Balaguer, 1)

- Ateneu Carme Claramunt (passeig de La Salut, 98)

- Institut Enric Borràs (passatge dels Encants, 4)

- Secció d’Institut Badalona (av. del Marqués de Sant Morí, 251)

Aquesta acció, emmarcada dins el Pla Badalona Cap a una Ciutat Saludable, té com a objectiu potenciar la participació i la implicació de la comunitat per millorar les condicions de vida de la població mitjançant un treball conjunt entre administració, entitats i ciutadania.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera