Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 22 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 5/11/2018

L’aplicació mòbil BSA APPediatria celebra el seu primer any de vida
- El 6 de novembre és l'aniversari de l’aplicació creada i liderada per professionals del Servei de Pediatria de Badalona Serveis Assistencials.

Imatge de l’equip que lidera i dóna suport al projecte amb el logotip de l’aplicació de fons. Foto: Jordi Martínez

BSA APPediatria és una eina que permet als pares i mares disposar en la seva butxaca d'informació sanitària fiable, senzilla i propera sobre la salut dels petits de la casa. L'aplicació, disponible en IOS i Android, és un recurs més per informar, formar i empoderar les famílies amb els dubtes més freqüents sobre salut infantil. L’app vol celebrar el seu primer any de vida oferint una millor experiència als usuaris.

El projecte està liderat per 7 professionals assistencials entre pediatres i infermeres pediàtriques que dissenyen els continguts, la majoria dels quals s'ofereixen en format infografia per enviar missatges entenedors a cop d'ull sobre temes quotidians de salut i higiene de vida. L’app, que ha estat confeccionada amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, està disponible en català i castellà. L’equip destaca que, fins el moment, l'avaluació dels usuaris és molt positiva i els indicadors quantitatius indiquen que anem en la direcció correcta: ens apropem a les 2.000 descarregues i gairebé 200.000 pàgines vistes.

BSA APPediatria us convida a la festa

Per celebrar el primer any de vida, l'equip motor ha desenvolupat una sèrie d'actuacions que commemorin la fita i que ens apropin encara més a les famílies usuàries i les que vindran. Un total de 5 noves seccions, sales d’espera decorades, una celebració digital i un recorregut amb berenars saludables a les biblioteques municipals són les accions destacades de l’itinerari festiu.

Les noves seccions persegueixen una experiència més completa dels usuaris. Una agenda amb activitats de lleure adreçades al públic infantil; la secció SOS amb infografies sobre primers auxilis; informació adreçada al públic adolescents; Que no t'enREDin amb vídeos desmitifican falses creences dins la campanya #saludsinbulos; Podcasts per oferir als pares i mares un espai de relaxació i altres recursos d’ajuda amb la cura del nadó.

Aquestes seccions completaran els apartats amb els que va néixer l’aplicació: Què fer si? Quina dosis necessita de? L'escola de la salut que enllaça amb el articles del blog de pediatria Parlem-ne; Documentació; Parlem de vacunes; Valora l'app; Qui Som; Lector QR; Normes d'accés i, finalment, els Avisos. Aquesta darrera secció és una de les més ben valorades ja que permet enviar avisos de salut i informar amb immediatesa la nostra població en cas necessari mitjançant un servei de notificacions.

D’altra banda, les àrees de Pediatria dels 7 Centres d'Atenció Primària de BSA es vestiran per l'ocasió amb elements decoratius que, alhora, informin als «despistats» de com descarregar l'aplicació. En la vessant online, també hem preparat una celebració digital que farem circular per les xarxes socials de BSA.

Finalment, i dins el programa Badalona Ciutat Saludable, a través de la iniciativa Biblioteca i Salut, es farà un recorregut de berenars saludables a les Biblioteques Municipals de Badalona, amb inscripció prèvia a les biblioteques. Trobareu tota la informació a www.badabiblios.cat tot i que destaquem el calendari:

-       Biblioteca de Pomar – 14 de novembre a les 18 hores

-       Biblioteca de Canyadó - 20 de novembre a les 17.30 hores

-       Biblioteca de Lloreda – 21 de novembre a les 17.30 hores

-       Biblioteca Can Casacuberta – 22 de november a les 18.oo hores

-       Biblioteca Llefià – 28 de novembre a les 18 hores

-       Biblioteca Sant Roc – 29 de novembre a les 18 hores

Recordem que l’equip de Pediatria de BSA ja va liderar l’any 2011, la creació de Parlem-ne el blog de Pediatria de BSA per estendre l’acompanyament a les famílies més enllà dels consultoris. Totes dues eines, tot i ser a l’abast de tothom qui tingui interès en la salut dels infants, és d’especial utilitat per a les famílies de Badalona, Montgat i Tiana, les tres localitats en què es troben els centres d’atenció primària gestionats per BSA.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera