Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 19 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 21/11/2018

Més de 150 persones omplen els carrers de La Salut Alta amb motiu de la Cursa d’Orientació Solidària
- La Fundació Salut Alta celebra la primera cursa d’orientació solidària al barri recaptant fons pel treball comunitari de l’entitat.

El diumenge 18 de novembre la Plaça Antonio Machado de La Salut s’ha omplert de més de 150 persones aplegades per participar i col·laborar a la primera Cursa d’Orientació Solidària (#cursaFSA) organitzada per la Fundació Salut Alta.

Des de les 10h del matí, un cop entregat el mapa i donades les indicacions, els participants han dedicat quasi tres hores per recórrer diferents barris en busca de més de 30 fites. Mentrestant, els més petits han tingut l’oportunitat d’aproximar-se a les curses d’orientació a través del Correxic, un circuit adaptat, i fer una mica d’esport amb l’espai fitness dinamitzat per professionals del gimnàs 7deFintess de la ciutat. Un cop acabada la cursa, s’ha fet entrega dels premis als millors corredors de cada categoria, amb un lot que incorporava un diploma dissenyat per una adolescent del projecte A100, i s’ha sortejat un munt de regals cedits per les més de 30 empreses i entitats col·laboradores de la cursa.

Amb el lema «Mou-te per la Salut Alta!» l’entitat organitzava la cursa amb dos objectius clars. «Treballem en una zona molt propera per a tots i totes, però invisible als ulls de la gran majoria, fins i tot de l’Administració» comenta Maria Nadeu, directora de la Fundació Salut Alta. És per aquest motiu que amb la Cursa d’Orientació Solidària, organitzada per membres voluntaris del Club d’Orientació Catalunya, 137 persones han descobert uns barris que, «malgrat les dificultats estructurals que pateix la població que hi viu, tenen molta riquesa per oferir».

Per altra banda, l’entitat també es proposava un objectiu econòmic, recaptant fons per les activitats comunitàries previstes per aquest curs. En aquest sentit, fins al moment s’han aconseguit 2.830€ i es preveu arribar a l’objectiu dels 4.000€ a través de les donacions de Dorsal 0 que estarà obert durant les properes setmanes, amb motiu del #GivingTuesday.

Des de l’organització es valora molt positiu el resultat d’aquesta primera edició que ha comptat amb uns participants i voluntariat entregats per la causa, amb una energia, participació i implicació tan gran que ni la pluja va ser impediment per gaudir del matí i el barri.

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera