Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 19 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 28/11/2018

L'exposició "Creu Roja, som voluntaris" s'instal·la a Can Ruti
- S’inaugurarà oficialment dilluns 3 de desembre, coincidint amb la setmana del Dia Mundial del Voluntariat (5 de desembre) i estarà a l’Hospital Germans Trias i Pujol fins al 31 de desembre.

El voluntariat és un dels principis fonamentals de Creu Roja. Són molts els voluntaris i voluntàries que, amb el seu suport diari als projectes d’atenció a diferents col·lectius, realitzen una tasca molt important a la societat. Sense la seva implicació i suport, Creu Roja no podria existir. És per això que sorgeix aquesta iniciativa fotogràfica, per donar a conèixer aquesta tasca tan important a la ciutadania i al personal laboral de l’hospital, i informar sobre les possibilitats de formar part d’aquest moviment humanitari a través del temps lliure.

D’altra banda, la millor manera de mostrar aquesta tasca tan important del voluntariat és a través dels ulls d’un altre voluntari que, mitjançant la seva càmera fotogràfica, col·labora amb l’assemblea per donar suport en la comunicació i captar moments del dia a dia de l’entitat.

L’objectiu de l’exposició és complementar la informació sobre voluntariat que Creu Roja ofereix a les xarxes socials, escoles i altres espais dels municipis del Barcelonès Nord, per buscar persones interessades en compartir el seu temps lliure i coneixements amb qui més ho necessita, a través dels projectes d’atenció a la infància, acompanyament i atenció a la gent gran, a persones en situació de vulnerabilitat econòmica, entre molts altres.

 Creu Roja Barcelonès Nord i l’Hospital Germans Trias i Pujol

 Des de 2016, Creu Roja Barcelonès Nord desenvolupa a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona els projectes d’Infància Hospitalizada i Cibercaixa, mitjançant els quals s’ofereixen diferents activitats i serveis als nens i nenes que han d’estar ingressats o que han de visitar el centre hospitalari, així com acompanyament als familiars, per aconseguir que la seva estància a l’Hospital sigui el més amena possible. Aquesta tasca la realitzen diversos voluntaris i voluntàries, amb el suport de la tècnica responsable del projecte.

Aquest mes de desembre, gràcies a la cessió d’un dels diversos espais expositius del centre hospitalari, la tasca de les actuals 150 persones voluntàries quedarà plasmada en la selecció de 12 fotografies que expliquen la importància i el valor de la seva col·laboració.

 Col·laboració amb HP

La impressió de les fotografies ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa HP, que s’ha encarregat d’aquesta tasca. La col·laboració de l’autor de les fotografies, Cesc Gudayol, amb Creu Roja Barcelonès Nord, es va iniciar fa diversos anys a través d’una activitat de voluntariat corporatiu amb HP.

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera