Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 26 de Juny de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 18/12/2018

Badalona tindrà aquest any una fàbrica de joguines per a tots els nens i nenes de la ciutat
- Ses Majestat els Reis Mags d’Orient arribaran al pont del Petroli a bord del vaixell Ciutat de Badalona.

Badalona tindrà aquest any 2019 una fàbrica de joguines, un magatzem reial on els ajudants de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, els personatges clowns, treballaran per tenir a punt les joguines de tots els nens i nenes de la ciutat per la nit del dia 5 de gener i que, durant aquests dies, es convertirà en l'espai més màgic de Badalona.

Tots els nens i nenes que vulguin visitar-la ho podran fer els dies 2, 3, i 4 de gener, de 17.30 a 20.30 hores, al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3.

Aquests personatges obriran les portes de la fàbrica per poder veure com es preparen les joguines que s’han demanat als Reis Mags. Abans d'endinsar-te en els espais de la central de recollida de cartes i gestió dels desitjos, de l'empaquetadora i el magatzem reial, es podrà gaudir d'un extraordinari mapping que es projectarà a la façana.

Arribada de Ses Majestats al pont del Petroli

Dissabte 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran, un any més, a Badalona per mar a bord del vaixell Ciutat de Badalona.

Un cop arribin al pont del Petroli, a les 16.30 hores (mitja hora abans que l’any passat), els Reis i els patges recorreran la passarel·la de 250 metres fins arribar a les escales del pont on l’alcalde de la ciutat, Álex Pastor, lliurarà a Ses Majestats el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les cases de Badalona.

Cavalcada de Reis 2019: la sorpresa dels regals

Enguany, es vol potenciar el món de la sorpresa, aquell moment de nervis i il·lusió que es té abans d'obrir un regal i on tothom s’ha de deixar sorprendre.

Aquest any encapçala la comitiva una comparsa nova, la comparsa dels Fanalets! Com ens recorda la tradició, a la Nit de Reis els nens i nenes sortien al carrer a fer senyals de llum amb fanalets, espelmes i torxes per assenyalar el camí de casa seva als Reis d’Orient. Volien assegurar-se que els Reis els portessin els regals demanats. I així és com ho continuem fent a la nostra ciutat.

Recorregut i horaris de la Cavalcada

La Cavalcada començarà a les 18 hores, a l’avinguda de Pius XII, cantonada amb carrer de Ramiro de Maetzu.

Aquests són, aproximadament, els horaris de pas previstos:

Avinguda de Pius XII cantonada amb Ramiro de Maetzu (18 h), Marquès de Sant Mori (18.15 h), Juan Valera (18.45 h), Alfons XIII (19 h), Francesc Macià (19.15 h), Creu (19.30 h), Francesc Layret (plaça de la Vila 19.45 h), Prim (20 h) i final del carrer d’en Prim (20.15 h).

Carrosses dolces

Enguany tornaran a ser les carrosses dolces, situades a la part del final de la comitiva, les encarregades de fer caure una gran pluja de caramels per a tothom

Recollida de cartes als Reis

Pel que fa a la recollida de cartes als Reis, a càrrec dels patges reials, els infants podran entregar-les dimarts 2 i 3 de gener, de 17 a 20.30 hores, a la plaça de la Vila.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera