Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 26 de Juny de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 3/1/2019

L’Ajuntament convoca els premis literaris Ciutat de Badalona 2019
- En la convocatòria d’aquest 2019 les obres s’han de presentar únicament per correu electrònic.

L’Ajuntament de Badalona, per mitjà de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat, en col·laboració amb les entitats Festa Nacional dels Països Catalans i Amics del Teatre Zorrilla, ha convocat els premis literaris Ciutat de Badalona 2019.

La novetat fonamental d’aquest any és que les obres s’han de presentar únicament per correu electrònic a l’adreça: premisliteraris@badalona.cat.

En una segona tramesa de correu postal certificat adreçada a l’Espai Betúlia (c. Enric Borràs, 43-47, 08912, Badalona) s’han d’enviar les dades de l’autor pel sistema habitual de plica tancada.

Les obres es podran presentar fins dimecres 20 de març de 2019 i han de ser originals i inèdites, i escrites en català. La resolució del jurat es farà pública durant el mes de juny de 2019.

Una altra novetat d’aquesta convocatòria és que el premi de Teatre, a petició de l’Associació Amics del Teatre Zorrilla, s’anomenarà a partir d’enguany Premi de Teatre Breu Andreu Solsona com a homenatge i reconeixement a l’actor i gestor teatral badaloní Andreu Solsona Planas, que va morir el maig passat.

 28è Premi Ciutat de Badalona de Narrativa - 32è Premi Països Catalans-Solstici d’Estiu

Les obres aspirants a aquest premi s’han d’adreçar a un públic adult. Han de tenir una extensió mínima de cent cinquanta pàgines.

El premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora a càrrec d’una editorial de prestigi i un premi en metàl·lic de 3.000 €.

El jurat qualificador el formen: el regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat, Jordi Subirana, com a president; Isabel Monsó, representant de Viena Editorial; Maria Carme Palomeras, de l’Associació Festa Nacional dels Països Catalans; Jordi Balaguer, escriptor; Joaquim Molina, escriptor; Gerard

Guerra, filòleg, i un tècnic municipal que actua com a secretari sense vot.

21è Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil

Les obres aspirants al premi han de tenir una extensió d’entre cinquanta i cent pàgines i han d’adreçar-se a un públic juvenil.

El premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora a càrrec d’una editorial de prestigi i un premi en metàl·lic de 2.000 €.

El jurat el formen: el regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat, Jordi Subirana, com a president; Joan Vives, en representació d’Ànima Llibres; Roser Viagran, escriptora; Blanca Bravo, escriptora; Ana María García, bibliotecària; Rubén Muntañá, escriptor, i un tècnic municipal que actua com a secretari sense vot.

 19è Premi Betúlia de Poesia - Memorial Carme Guasch

Les obres aspirants al premi han de tenir d’una extensió mínima de 300 versos, o línies si es tracta de poemes en prosa.

El premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora a càrrec d’una editorial de prestigi i una dotació en metàl·lic de 2.000 €.

El jurat el formen: el regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat, Jordi Subirana, com a president; Enric Viladot, en nom de Viena Editorial; Paco Fanés, poeta; Jordi Pujol, poeta; Yolanda Esteve, poeta; Àngels Gregori, poeta, i un tècnic municipal que actua com a secretari sense vot.

12è Premi de Teatre Breu Andreu Solsona

Les obres aspirants al premi han de tenir una extensió d’entre 25 i 30 pàgines i han de ser adreçades a un públic adult.

El premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora a càrrec de l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli i un premi en metàl·lic de 1.000 €.

El jurat el formen: el regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat, Jordi Subirana, com a president; Felicitat Comas; Àngels Domingo; Olga Galvany; Caterina Teixidó; Josep Maria Llagostera; Josep Maria Balaguer; Joan Puche, representant de l’editorial Pont del Petroli, i Jaume Arqué, de l’associació Amics del Teatre Zorrilla, que actua com a secretari sense vot.

La presentació d’originals pressuposa l’acceptació íntegra de les bases d’aquests premis. Consulteu les bases completes a www.badalona.cat.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera