Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 19 d'Agost de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 18/1/2019

L’IMPO posa en marxa el programa “ENFEINA’T” que permetrà la contractació de 21 persones en situació d’atur de llarga durada
- El període d’inscripció per a les feines de diferents especialitats s’obrirà el dia 28 i es tancarà el 31 de gener.

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona posa en marxa una nova edició del programa “ENFEINA’T” que permetrà la contractació laboral, durant 12 mesos i a temps complert, de 21 persones en situació d’atur. El període d’inscripció s’obrirà el dilluns 28 i es tancarà el dijous 31 de gener.

Les persones beneficiàries d’aquest programa són aquelles que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que reuneixin els requisits de fer més de 12 mesos que es troben en situació d’atur de forma contínua o interrompuda dins d’un període de 18 mesos, així com disposar d’un perfil professional adequat per al lloc de treball. En aquest sentit les 21 places que s’ofereixen reuneixen les especialitats següents: administratiu/va (1); arquitecte/ta tècnic/a o enginyer/a tècnic/a d’obra (1); lampistes electricistes (3); paletes (5); ferrer/a (1); pintors/es (4) i peons construcció o manobres (6).

Les persones interessades s’han de dirigir entre el 28 i 31 de gener a les Oficines de Treball (OTG) de Badalona (Casagemes i Aribau) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. Un cop validada la candidatura, els aspirants han de dirigir-se a l‘IMPO de Can Boscà (carrer de la Nova Cançó núm. 1) per recollir el formulari de sol·licitud d’inscripció necessari per participar en el procés de selecció.

Els criteris de valoració són els següents:

·         No perceptor de prestacions de qualsevol tipus, subsidis i renda garantida de la ciutadania.

·         Persones amb situació acreditada de discapacitat, sempre que es disposi de la capacitat física i psíquica per a l'exercici de les funcions de les places existents.

·         Membres de famílies monoparentals (amb certificat).

·         Participació activa en la recerca de feina durant 2018.

·         Derivació dels serveis socials municipals (informe de serveis socials acreditant la situació d'especial vulnerabilitat).

·         No haver estat contractat en plans d'ocupació i / o programes de treball.

·         Residents al municipi de Badalona.

El període de selecció es durà a terme l’1 de febrer i la relació definitiva de les persones contractades es farà pública entre l’11 i el 12 de febrer.

Aquest programa compta amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio de Empleo Público Estatal.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera