Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 20 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 28/2/2019

Jorge Javier Vázquez serà el pregoner de les Festes de Maig de 2019
- Es vol reconèixer la seva dilatada i exitosa trajectòria professional i que la seva popularitat hagi anat lligada a les seves arrels badalonines.

El presentador de televisió Jorge Javier Vázquez (Badalona, 1970) serà la persona encarregada de llegir, el divendres 3 de maig, a les 19 hores, el pregó de les Festes de Maig de Badalona 2019.

L’Ajuntament de Badalona vol reconèixer la seva llarga i exitosa trajectòria als mitjans de comunicació audiovisuals, així com que Jorge Javier Vázquez hagi fet sempre gala del barri de Sant Roc, on van néixer i viure, i s’hagi mostrat orgullós i ambaixador de la seva ciutat.

Jorge Javier Vázquez és un dels rostres més coneguts de la televisió. Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona, va començar a col·laborar en mitjans de comunicació com l’Eco Badalonés o Ràdio Ciutat de Badalona i revistes com Super Pop i Pronto. A mitjans dels anys 90 es trasllada a Madrid on fa col·laboracions a la ràdio i a diversos programes televisius. La seva estrena, ja com a presentador al costat de Francine Gálvez, es produeix l’any 2001 amb el programa de televisió Rumore Rumore.

Després d’una primera etapa a Antena 3 fitxa per Telecinco on comença, l’any 2003, programes de grans audiències com Aquí hay tomate o Hormigas Blancas. La seva trajectòria es completa amb la presentació de programes de reality i d’altres dedicats a la crònica social i del cor, acompanyats sempre d’alts índex d’audiència.

Premi Ondas

El 16 de octubre de 2009 va rebre el premi Ondas 2009 al millor presentador de televisió "per la seva contribució a la renovació amb brillantor i sentit de l’humor del paper del presentador televisiu”.

A més del seu vessant de presentador televisiu, Jorge Javier Vázquez també col·labora amb revistes i altres mitjans i ha publicat dues novel·les: La vida iba en serio (2012) i Último verano de juventud (2015). Així mateix, des de l’any 2014 s’ha endinsat en el món del teatre i del teatre musical com actor i com a productor.

L’alcalde de Badalona ha destacat que "estic molt content de poder anunciar que en Jorge Javier Vázquez serà el pregoner de les Festes de Maig de 2019. Creiem que es mereix un reconeixement per portar el nom de la ciutat arreu d'Espanya, i crec no hi ha major reconeixement que protagonitzar l'inici de les festes. Sense cap mena de dubte es tracta de la personalitat més mediàtica i popular de Badalona avui dia, i és un orgull per a mi que hagi accedit a fer el pregó d'aquest any".


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera