Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 20 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 1/3/2019

Badalona commemora el Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores
- L’Ajuntament organitza una xerrada sobre les intoleràncies i les al·lèrgies alimentàries i una exposició sobre temes de consum al Mercat Municipal Llefià.

L’Ajuntament de Badalona se suma, un any més, a la commemoració del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores amb la xerrada “Les intoleràncies i les al·lèrgies alimentàries” que es farà dijous 7 de març, a partir de les 17 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12) i amb una exposició que es podrà veure de l’11 al 22 de març, al Mercat Municipal Llefià (avinguda d'Amèrica, s/n), en horari d’obertura del mateix mercat.

El col·loqui, moderat per la cap de de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Badalona i de la Junta Arbitral de Consum de l’Ajuntament de Badalona, Sílvia Cordón, comptarà amb la presència del 2n tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat de l’Ajuntament de Badalona, Jordi Subirana; de Salvador Domínguez, president de la Unió de Consumidors de Catalunya; de la metgessa Montse Moltraveta, coordinadora de la Unitat d’Aparell Digestiu Pediàtric de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona; Maribel Serrano, membre de la Junta Directiva de l’Associació Celíacs de Catalunya, i de Josep Ylla, director general de Qualitat de Casa Tarradellas.

La xerrada, organitzada per la Unió de Consumidors de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona, pretén oferir una visió mèdica de les intoleràncies i les al·lèrgies en els aliments i quina és l’actitud de la industria alimentària i de les associacions d’afectats per intoleràncies davant aquesta realitat.

D’altra banda el Mercat Municipal Llefià acollirà l’exposició sobre temes de consum “Lidera el teu consum” que ofereix la possibilitat de conèixer els diferents aspectes que influeixen en les decisions de les persones consumidores per tenir la seguretat de fer un consum responsable.

L’exposició es podrà veure, de forma gratuïta, de l’11 al 22 de març, en l’horari d’obertura del mercat.

Amb aquests actes l’Ajuntament se suma a la commemoració del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores, que se celebra el 15 de març, data que va quedar instaurada per l’Organització de les Nacions Unides (ONU) des de l’any 1983, triada pel moviment consumidorista internacional per augmentar la consciència mundial sobre aquests drets.

Per a més informació de l’acte es pot trucar al telèfon 93 483 27 44 de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Badalona, o consultar el web: http://www.badalona.cat/consum.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera