Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 28/3/2019

Desmantellat a Badalona un local clandestí dedicat al joc il·legal
- Es va interceptar una partida en què es van intervenir més de 4.000 euros en efectiu i gran quantitat de fitxes i altres instruments electrònics per facilitar les partides de joc il·lícit.

Foto: MME

El 22 de març, en el marc d’un dispositiu policial, agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) de la Regió Policial Metropolitana Nord, en col·laboració amb la Unitat Central de Joc i Espectacles, van desarticular un casino il·legal a la localitat de Badalona.

La investigació es va iniciar a principis de l’any 2018 quan el Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Badalona va rebre una informació que apuntava que a una nau de la ciutat s’estarien desenvolupant pràctiques de joc il·legal. Durant els mesos següents els investigadors van realitzar un seguit d’accions que van confirmar aquestes sospites.

Amb tots aquests indicis es va demanar una ordre d’entrada i registre a la nau al Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona que va resultar positiu i que es va realitzar el 22 de març. En el moment en què els agents van irrompre dins la nau van localitzar un altell on es practicava el joc il·legal. És dins aquest altell on els agents van sorprendre vuit jugadors, tots de nacionalitat xinesa, practicant l’activitat de joc del MAHJONG (dominó xinès) i efectuant apostes il·legals amb diners.

A l’interior del local es va identificar un home, també de nacionalitat xinesa, com  a responsable del local, qui s’encarregava del control del joc i d’efectuar les tasques de canvi de moneda per fitxes de joc.

Els agents van identificar tots els ocupants de la sala i tant els jugadors com el responsable van ser denunciats per una infracció molt greu a la llei 1/1991, reguladora del règim sancionador en matèria de joc, que sanciona els infractors amb multes d’entre 30.001 a 600.000 euros.

A més, l’operatiu va permetre intervenir més de 4.000 euros en efectiu, 64 fitxes de joc per valor de 6.400 euros, 4 taules electròniques del joc del MAHJONG i fitxes d’aquest joc, diversos jocs de cartes de pòquer i baralla espanyola, i diversa documentació d’interès per a la investigació que va ser posada a disposició de la Direcció General de Tributs i Jocs.

 

Foto: MME
Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera