Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 29/3/2019

La Jugatecambiental ha preparat activitats familiars per aquest diumenge al parc de Can Solei i Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric
- Els dos espais acolliran el 31 de març, i durant tots els diumenges del mes d’abril, tallers i jocs per a tots els públics dins del cicle de primavera de la Jugatecambiental.

La sisena edició del cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús presenta diumenge 31 de març el taller “Escultures salvatges!”. Entre les 11.30 i les 13.30 hores tindrà lloc una activitat, per a tots els públics, on es faran figures d’animals amb la tècnica del paper de diari i cola per acabar cobrint-los amb paper de seda.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba a la glorieta que hi ha prop de la Torre del Rellotge.

El mateix diumenge, i també des de les 11.30 fins a les 13.30 hores, a la Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, s’hi farà el taller “Dinosaures!”. Un taller adreçat al públic familiar on s’explicaran les característiques dels dinosaures, quins són els seus avantpassats i quins són els animals actuals més propers als dinosaures. S’aprendran conceptes com evolució, selecció natural o extinció. I per acabar l’activitat, cada participant, farà un fòssil de fang.

La Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul de la Jugatecambiental.

Més sorpreses i activitats

A més, a l’espai de joc i descoberta de les dues Jugatecambientals, hi haurà, cada diumenge, noves activitats i sorpreses on els més petits podran jugar, pintar, construir i, fins i tot escoltar contes, que ens parlaran de la natura i es donarà a conèixer els valors naturals dels parcs. També s’organitzaran sovint activitats d’educació ambiental relacionades amb la natura.

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps.

El projecte de la Jugatecambiental està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric), l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i altres entitats del territori.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera