Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 05 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 18/4/2019

Amics de la Gent Gran celebra la Diada amb més de 2.500 persones grans que pateixen soledat
- L’Alcalde Àlex Pastor López participarà en l’acció social de la Diada.

El pròxim 23 d’abril, Amics de la Gent Gran mobilitza a les més de 1.700 persones voluntàries que formen part de l’entitat, les quals portaran més de 1.000 roses naturals i llibres als domicilis de persones grans amb l’objectiu de tornar a fer-les partícips del Sant Jordi. El 17 d’abril es replicarà aquesta activitat a 24 residències de la província de Barcelona amb roses entregades a prop de 1.500 persones grans per unes 60 persones voluntàries. Enguany, els joves de l’Associació Punt de referència i les persones amb trastorns de salut mental de Fundació Joia participaran en l’acció a les residències. A més, persones grans de l’entitat rebran una visita i una rosa natura de la mà d’unes 20 personalitats. A Badalona, es comptarà amb la participació de l’Alcalde Àlex Pastor López.

La mobilització tindrà lloc als municipis de les 13 comarques en les quals les persones voluntàries de l’entitat acompanyen a persones grans tot l’any: Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Sant Cugat, Sabadell, Granollers, Vic, Reus, Tarragona, Cambrils, Vilanova i la Geltrú, Lleida i Girona. En aquestes localitzacions, Amics de la Gent Gran tindrà 20 parades durant tot el dia on poder informar-se sobre l’entitat i poder col·laborar amb la compra solidària de la Rosa Contra l’Oblit.

Amb la Rosa Contra l’Oblit com a símbol de la lluita a favor de la gent gran, Amics de la Gent Gran llança la campanya de sensibilització Roses Contra l’Oblit per convertir la tercera causa de discriminació social, l’edatisme, en un motiu d’orgull. Realitzada pels nois i noies del programa d’inserció laboral de la Fundació Pare Manel, la Rosa Contra l’Oblit, fermall fet de feltre, representa l’orgull d’envellir. Totes aquelles persones implicades en la causa poden adquirir la seva rosa a la botiga solidària d’Amics de la Gent Gran –www.amicsdelagentgran.com– o a les botigues a Catalunya d’Abacus Cooperativa, Natura o Casa del Llibre. La recaptació del producte va destinada íntegrament a combatre la soledat de les persones grans a través dels programes socials de l’entitat. La col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i de l’Ajuntament de Barcelona estan sent clau per al bon resultat de la campanya

Amics de la Gent Gran és una fundació de voluntariat que lluita des de 1987 contra la soledat i la marginació social de les persones gran, mitjançant l’acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen emocionalment cada setmana, així com a través de la sensibilització de la societat. Durant el passat 2018 ha donat suport a 1.758 persones grans, gràcies a la tasca desinteressada de 1.901 persones voluntàries i l’ajuda de 3.813 persones sòcies i donants. Aquesta acció social es desenvolupa a 36 municipis arreu de Catalunya. 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera