Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 05 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 29/4/2019

Les instal·lacions d’aigua sanitària del Camp de futbol de Pomar es tanquen temporalment per presència de legionel·la
- Aquesta setmana es farà un tractament de desinfecció de xoc i en 15 dies es faran noves analítiques.

L’última inspecció sanitària realitzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya al Camp de futbol de Pomar per a la prevenció i control de la legionel·losi ha donat positiu en aquesta instal·lació esportiva municipal, concretament en el circuit d’aigua calenta sanitària i d’aigua freda dels vestidors. Per aquesta raó, seguint els requeriments formulats per la inspecció i com a mesura preventiva, l’Ajuntament de Badalona ha decidit tancar temporalment el circuit d’aigua sanitària calenta i freda. També s’ha tancat temporalment el reg del camp de futbol ja que l’informe de l’entitat inspectora assenyala que manca un certificat de neteja i desinfecció d’aquest sistema durant l’últim any.

Com a mesura cautelar s’ha inhabilitat l’ús de les dutxes dels vestidors, i com a mesura correctora i de forma urgent aquesta setmana, l’Ajuntament de Badalona procedirà a l’aplicació de mesures pal·liatives per fer una desinfecció de xoc tal i com marca la normativa.

L’Ajuntament de Badalona ha comunicat el problema detectat a les entitats esportives usuàries d’aquest equipament i ha informat sobre les mesures adoptades per garantir la salut pública. L’Ajuntament de Badalona intentarà que les persones afectades per aquesta situació puguin fer servir els vestidors del Poliesportiu de Pomar (gestionat per la Generalitat), atenent que les dues instal·lacions esportives es troben situades una al costat de l’altra.

Recordem que en les darreres setmanes s’han efectuat diverses inspeccions sanitàries rutinàries a diferents instal·lacions esportives de la ciutat i que la setmana passada es va informar que els resultats de les analítiques portades a terme assenyalaven que s’havia detectat un positiu en legionel·la a les instal·lacions d’aigua dels vestidors del Camp de Futbol de Lloreda. Des del dimecres 24 d’abril no es poden fer servir les dutxes dels vestidors d’aquest camp i com a mesura correctora i de forma urgent, el dijous 25 es va fer una desinfecció de xoc.

Una vegada feta la desinfecció s’ha d’esperar un període mínim de 15 dies per fer una nova presa de mostres i noves analítiques per veure l’efectivitat del tractament de desinfecció realitzat. El temps mínim per obtenir els resultats de les analítiques, tal i com marca la llei, és de 15 dies.

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera