Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 15/5/2019

El CAP Morera Pomar commemora el 25è aniversari del centre
-

El CAP Morera Pomar -un dels 16 centres gestionats per Badalona Serveis Assistencials (BSA)- vol celebrar el seu 25è aniversari compartint salut amb la ciutadania i els professionals que ho fan possible. Per commemorar la data, s'ha organitzat una exposició fotogràfica -física i digital- que serà inaugurada aquest divendres, 17 de maig, i s'adreça a tots els professionals que han passat o formen part d'un centre que va obrir les portes a la ciutadania el 27 d'abril de 1994, tot i que la inauguració oficial va ser el 4 de juliol de 1994.

A partir d'aquesta data, l'exposició estarà oberta per als usuaris que es visiten al centre. A més, la celebració es complementarà durant aquest any amb activitats saludables per a la gent dels barris als quals dóna cobertura el centre de salut: Morera i Pomar.

La celebració de l'aniversari coincideix amb la I Jornada de Salut Comunitària, que posa en valor un dels pilars que té l'organització i especialment l'Atenció Primària: la salut comunitària.

I Jornada de Salut Comunitària a BSA

El mateix 17 de maig, a partir de les 9 hores i com a aperitiu a la celebració de les «noces de plata» del CAP Morera Pomar, se celebrarà la I Jornada de Salut Comunitària a BSA adreçada principalment a professionals de l'organització. Es tracta d'un esdeveniment que vol posar en valor un dels elements que forma part de l'ADN de l'organització: la salut comunitària.

La salut comunitària és també un eix principal del Pla de Salut 2016-2020 del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Amb ella, la comunitat i els professionals que hi treballen sumen esforços per millorar la salut i benestar de la població i reduir desigualtats socials, tenint com a protagonista del procés la participació de la comunitat. Aquesta és la màxima dels projectes comunitaris que es presentaran durant la jornada, com són: «Menja bé, tu hi guanyes», «Taller de cuina saludable», «Cafè tertúlia», «Espai obert del benestar emocional» o «Grans Veïns». També tindran cabuda aquells projectes que integren la visió comunitària en l'abordatge clínic. Són exemples: «La fibromiàlgia, mi forma de vida», «Desprescripció de benzodiacepines», «Espai de Pediatria», «No oblidem al cuidador».

La jornada, que es desenvoluparà al Centre Cívic Can Cabanyes, està organitzada per BSA amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona i es complementarà amb més activitats que segueixen la filosofia de la salut comunitària.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera