Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 01 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacci - Badalona - 15/5/2019

Critas Barcelona celebra el seu 75 aniversari amb una Caminada Solidria
- Per la Serralada de Marina aquest proper dissabte.

Càritas Diocesana de Barcelona ja ho té tot preparat per la 3a Caminada Solidària d’aquest dissabte 18 de maig. La caminada de 5,5 km recorrerà el Parc de la Serralada de Marina, un espai verd ubicat entre els municipis de Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac, Badalona o Tiana, entre d’altres. L’esdeveniment compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona i l’organització de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Centre Excursionista de Catalunya (CEC).
Càritas confia arribar als 1.000 inscrits durant aquesta setmana, ja que les persones que participin en la caminada ho faran per una bona causa. El cost de la inscripció (8 €) es destinarà íntegrament al programa de formació i inserció laboral "Feina amb cor", un servei de Càritas que ja ha ajudat a trobar feina a més de 4.000 persones. “En aquests 75 anys de Càritas, són moltes les persones que han arribat a la meta gràcies al nostre suport. La 3a caminada solidària és un agraïment a totes les persones i entitats que han fet el camí amb nosaltres, i volem caminar molts anys més en favor dels més vulnerables”, ha afirmat Ferran Casamitjana, responsable d’Entitats amb cor de Càritas Diocesana de Barcelona.
 
Una marxa solidària mundial
La 3a Caminada Solidària no només s’emmarca en els diversos actes que Càritas duu a terme per celebrar el seu 75è aniversari, sinó que forma part de la campanya #sharejourney, impulsada per Càritas Internacional i el Papa Francesc. Aquesta iniciativa vol solidaritzar-se amb les persones que recorren grans trajectes a peu per fugir de la fam, la pobresa i els conflictes bèl·lics. Davant d’aquest patiment, les Càritas d’arreu del món promouen caminades solidàries, amb l’objectiu d’arribar al milió de quilòmetres recorreguts i donar visibilitat al fenomen de les migracions forçades. Amb aquesta voluntat d’acollida i solidaritat, persones ateses pel servei d’ajuda a les persones refugiades de Càritas se sumaran a la iniciativa i participaran en la caminada d’aquest dissabte.
La caminada començarà, el dissabte 18 de maig, a les 10 del matí, i tindrà un recorregut apte per a tothom, de 5,34 km, amb un desnivell acumulat de 531 m, que es pot realitzar entre 2 i 2,5 h. La sortida i arribada s’ubicaran al Complex Esportiu de Torribera (Carrer Castella, s/n Santa Coloma de Gramenet). Abans d’iniciar el camí, tots els inscrits recolliran una motxilla que contindrà l’esmorzar, una samarreta i una gorra per difondre la campanya solidària mentre es fa esport.
Recorregut circular que ens aproxima des del barri de Singuerlín fins a les restes del poblat ibèric de Puig Castellar. L’itinerari recorre el vessant sud-oriental i el flanc de ponent del Puig Castellar. Al cim es troben les restes del poblat, un dels jaciments arqueològics més importants de Catalunya. La major part de l’itinerari transcorre per una pista ampla, de trànsit fàcil, i a mesura que es guanya alçada, s’amplien les vistes sobre el Barcelonès, el Vallès i els vessants orientals de la muntanya de Collserola.
Inscripcions obertes al web de la FEEC
 
 

Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © rea Bess | Tots els drets reservats.
Amb la collaboraci de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidncia

C/ Bess, n 7 - 1 2 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin: Sandra Torres | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera