Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 20 de Setembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 23/5/2019

Badalona participa en la Setmana Internacional dels Mercats
- El Mercat Municipals Sant Roc i el Mercat Municipal Llefià ofereixen diferents espectacles teatrals.

Els mercats municipals de Badalona participen en la sisena Setmana Internacional dels Mercats que es celebra fins divendres 31 de maig, amb l’objectiu de fomentar el consum de productes frescos i saludables i de posar en valor el servei i la qualitat que ofereixen a la ciutat

Amb aquesta iniciativa el Departament de Consum de l’Ajuntament de Badalona pretén potenciar la projecció dels mercats i fomentar el consum responsable i de proximitat i de l’alimentació saludable.

Entre les activitats previstes s’ofereixen dos espectacles teatrals a càrrec de la companyia Tanaka Teatre adreçats al públic familiar:

Mercat Municipal Sant Roc

Divendres 24 de maig, 17.30 hores.

Bon profit!

A l’espectacle les verdures mes esbojarrades parlen sobre alimentació saludable, però el que més agrada és que els petits s’ho passen bé i els grans agraeixen que d’una manera lúdica s’expliqui la importància de menjar sa.

Mercat Municipals Llefià

Divendres 31 de maig, 17.30 hores

La botigueta

La botigueta és un espectacle de teatre i titelles per a tota la família on el públic participa, decideix i construeix com fer un consum responsable El Mercat Municipal de Llefià es transformarà en una botiga on els productes cobraran vida per conscienciar als nens i a les nenes sobre el valor d’allò que es compra i l’impacte que causa al medi ambient i a la societat.

La botigueta és una obra plena d’espectacle i de situacions còmiques on les titelles conviden a reflexionar temes com el preu estipulat per les botigues, el comerç internacional, els drets del consumidor, la publicitat o la responsabilitat envers el medi ambient.

En aquesta sisena Setmana Internacional dels Mercats, que gira al voltant del lema “Mercats a prop del teu cor” (Markets close to your heart), hi participen vint-i-quatre països.

La proposta va sorgir des dels mercats anglesos l’any 2014 on es va començar a fer una campanya que englobés mercats de tot el món on, durant quinze dies, es farien activitats culturals, gastronòmiques i familiars per atraure al públic.

Aquest divendres, 24 de maig, de 17 a 19 hores, el carrer de Liszt (al mur que toca a l’Escola Miguel Hernández) de Badalona, serà l’escenari de diverses activitats emmarcades en el projecte “Som i Pintem”, una iniciativa organitzada per la Xarxa Entitats 8 dins del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau i Rodalies que busca millorar les relacions socials als barris de la zona alta del Districte 2 de Badalona. Per fer-ho, el projecte cerca potenciar el treball cooperatiu i en xarxa entre entitats i veïnat.

Durant la tarda es podrà gaudir de diverses propostes per als infants, joves i adults, jocs infantils, tallers esportius amb pilota, música i altres propostes complementàries.

El projecte “Som i Pintem” pretén desenvolupar actuacions en diferents indrets, escollits per la seva rellevància a la zona. D’aquesta forma es pretén crear vincles positius que afavoreixin la convivència en la diversitat, com per exemple el disseny d’activitats col·lectives on l’art sigui l’eix principal.

Aquesta activitat és fruit del treball conjunt i la implicació de les entitats que actualment formen part de la Xarxa Entitats 8 del Pla Comunitari de La Pau, que són l’associació AMICS, Esplai Buenoyqué, CD Los Planos Skate Plaza, Fundació AMIBA, Fundació Germina i l’Associació de Veïns Fondo Sistrells.

L’activitat es fa amb la col·laboració de l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Miguel Hernández i els artistes de Krear’T.

El projecte té el suport de les regidories de Serveis Social i del  Districte 2 de Badalona.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera