Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 20 de Setembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 28/5/2019

BSA estrena una nova pàgina web més útil i accessible

La nova pàgina web de BSA que manté el domini (www.bsa.cat) és una finestra d'accés a la informació i serveis que ofereix l'organització de serveis de salut i socials integrals. L'arquitectura del website persegueix oferir la informació de la manera més fàcil i intuïtiva possible. Seguint l'aposta per a l'estratègia digital, la pàgina web permet la digitalització de processos i tràmits online que suposin un benefici per a l'usuari (des de la programació de visites, passant pels formularis d'opinió o la inscripció a activitats, jornades o borses de treball, entre d'altres). No obstant això, BSA disposa dels recursos per garantir l'accessibilitat als diferents serveis per evitar l'escletxa digital. Aquests nous circuits obren més vies a la participació i, per tant, una escolta que ha de permetre a l'organització oferir els serveis que requereixen els usuaris.

Fidels a la visió de BSA, destaca l'Espai de Salut que vol fomentar la promoció i la cura de la pròpia salut dels nostres usuaris i les entitats que formen el teixit social. Un altre dels objectius de la pàgina web és arribar a ser font d'informació professional, fiable i de qualitat; intenció compartida amb BSAlut, el pla de mitjans socials de BSA que està adherit a la iniciativa #SaludSinBulos. De fet, la web és la finestra d’accés a les xarxes socials on BSA té presència (Twitter, LinkedIN, Youtube, Flickr i SlideShare, juntament amb el Blog i l'app de Pediatria) o els portals temàtics de BSA com el Portal de Transparència. L'apoderament d'una ciutadania informada és un dels objectius del projecte pel benefici que suposa, primer, a títol individual, però també amb un ús més adequat del sistema sanitari.

La participació dels professionals de l’organització ha estat i serà clau per reflectir la transversalitat de BSA i oferir el valor i criteri professional al web. D'altra banda, els professionals gaudeixen d'un espai restringit amb informació interna que els hi faciliti el seu desenvolupament professional.

17 de maig, Dia Mundial d'Internet

De fet, l'estrena interna es va fer durant el Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació (el 17 de maig passat), ja que la web, així com la fita mundial, representen un fenomen de transformació profunda per a l'ús de les TIC i especialment d'Internet, i el món social i de salut no en són una excepció. Aquesta estrena interna ha permès també engegar un procés participatiu intern per presentar avui l'aparador digital més transversal i participatiu possible.

Finalment, el disseny gràfic de la plataforma també aposta per l'accessibilitat,  legibilitat i utilitat, que combinat amb una senzillesa gràfica, permeten ser un espai on el contingut de qualitat i actual és la clau.

www.bsa.cat es renova amb l'objectiu d'enfortir i millorar la comunicació amb els nostres públics i obrir nous espais a la ciutadania on pugui informar-se i també expressar les seves opinions, dubtes o suggeriments per a una millora conjunta.

 
Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera