Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 05 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 29/5/2019

La Fundació Salut Alta inicia la #Motxilla2019, amb l’objectiu d’aconseguir finançament per a les activitats d’estiu
- La #Motxilla és la campanya de microdonacions econòmiques que l’entitat badalonina llança cada any per recaptar fons per les propostes de lleure de l’estiu.

Un any més la Fundació Salut Alta llança la campanya de microdonacions econòmiques #Motxilla per finançar una part de les activitats d’estiu que l’entitat organitza per a 100 infants i adolescents del barri.
Un repte econòmic que arriba als 7.500€. «Sabem que l’objectiu és alt però davant les situacions que viuen les famílies del barri ens hem vist amb la necessitat d’augmentar un dia d’acampada amb els adolescents i obrir més places per a les colònies dels infants de Primària», diu Maria Nadeu, directora de l’entitat.
I és que el dret a l’educació en el lleure, tot i ser un dret per a tots els infants, no tots tenen les mateixes oportunitats de gaudir-lo. Això passa a molts nens, nenes i adolescents a qui acompanya cada tarda la Fundació, que quan arriba l’estiu no tenen opcions de lleure on participar. La Fundació creu en el potencial del lleure com a eina d’empoderament i creixement personal, per això considera important que, en un context com el de La Salut
Alta, els infants i adolescents puguin participar durant uns dies en activitats de lleure i és que «tres mesos a casa no són recomanables per a cap infant». 
Quan planifiquis les teves activitats, pensa que també pots oferir noves oportunitats! La campanya pretén conscienciar al donant que, de totes les activitats que es planifiqui per a realitzar durant l’estiu, també pugui tenir present les activitats de la Fundació. Així, anima a invertir un petit percentatge del pressupost d'estiu per col·laborar amb la #Motxilla2019. A més, seguint el model de l’any passat, la campanya es fa extensiva a entitats i empreses que ofereixen la possibilitat de col·laborar a les seves famílies/clients, en el moment d’inscriure’s a les seves activitats d’estiu i donant un cop de mà amb la difusió. Es pot visualitzar les entitats adherides a la web de la campanya.
Com a novetat, més enllà dels donatius online i per transferència, enguany es podrà fer donatiu mitjançant un codi de l’aplicació de Bizum. 

Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera