Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 31/5/2019

Les escoles verdes de Badalona celebren el Dia Internacional del Medi Ambient amb la presentació de la campanya “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”
- Durant aquest curs escolar, alumnes i famílies de les escoles verdes han realitzat diverses sortides a la serralada de Marina per plasmar fotogràficament la riquesa natural de Badalona.

La Xarxa d’Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat (XES-Bdn), en el marc de la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient, 5 de juny,  presentarà durant la setmana del 3 al 9 de juny la campanya “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”. Durant aquest curs escolar, alumnes i famílies de les escoles verdes de Badalona han realitzat diverses sortides a la serralada de Marina per plasmar fotogràficament la riquesa natural del municipi. Durant aquestes sortides, els alumnes han aprofitat també per realitzar fotografies-denúncia dels actes incívics que malmeten l’entorn natural.

Durant la setmana es podran veure arreu de la ciutat diversos cartells publicitaris amb una selecció de les fotografies més representatives. Amb el lema “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”, les Escoles Verdes de Badalona volen donar a conèixer a la ciutadania els valors naturals del municipi, alhora que conviden a la reflexió sobre la manca de cura de l’entorn.

Els centres educatius que han participat en aquesta campanya crearan també un collage amb totes les fotografies realitzades a cadascun dels centres, mantenint el mateix lema de la campanya.

Algunes d’aquestes fotografies es publicaran al compte d’Instagram del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona (@Mediambietnbdn), a Instagram, amb l’etiqueta #XESBadalona. Les fotografies publicades seran una selecció de les millors de la campanya.

Els organismes i centres educatius que formen part de la XES-Bdn són:

·         Centre de Recursos Pedagògics de Badalona

·         Llar d'Infants Picarol

·         Escola Antoni Botey

·         Escola Artur Martorell

·         Escola Josep Carner

·         Escola Jungfrau

·         Escola Lola Anglada

·         Escola López Torrejón

·         Escola Pau Picasso

·         Escola Salvador Espriu

·         Institut Badalona VII

·         Institut La Pineda

·         Secció d'Institut de Badalona

·         CEE Can Barriga

·         Col·legi Badalonès

·         Escola Betúlia

·         Escola Garbí Pere Vergés

·         Escola Mare de Déu de l'Assumpció

·         Ajuntament de Badalona


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera