Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Equip de comunicació de Badalona En Comú Podem - Badalona - 2/6/2019

En Comú Podem ha demanat explicacions a Serveis Socials per l’acampada de 4 famílies davant de la Oficina Local d’Habitatge
- La cap de llista dels comuns, Aïda Llauradó, va rebre dijous al vespre la trucada de l’alcalde Álex Pastor, i divendres al migdia va estar reunida amb el regidor de Serveis Socials, que li va explicar el seguiment de les emergències socials a Badalona.

Davant l’acampada de 4 famílies davant la Oficina Local d’Habitatge de Badalona, després de ser desnonades sense una alternativa, la cap de llista de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, i membres de la formació, va anar a parlar amb persones afectades, membres de la PAC i de la Plataforma Sense Llar.

Davant la situació que els van explicar, on hi ha 7 menors d’edat d’entre 8 mesos i 10 anys, Aïda Llauradó ha denunciat públicament l’emergència i ha demanat respostes al govern local del PSC abans de continuar converses per formar govern.

El mateix vespre Álex Pastor va explicar-li en una conversa telefònica la situació dels Serveis Socials, i li va anunciar que el regidor competent li concretaria les mesures i seguiment fets.

El regidor de Serveis Socials, Jordi Subirana, divendres al migdia va rebre a la cap de llista de Badalona En Comú Podem, per explicar que està molt avançada  la contractació per comptar de nou amb pensions, amb les limitacions que això suposa, les alternatives que s’estan treballant, així com ajudes complementàries, posant de relleu la diversitat de situacions que viuen les famílies afectades, entre les quals hi ha aproximadament un centenar en llista de la mesa d’emergències.

Aïda Llauradó agraeix la rapidesa de la resposta del govern, i lamenta que els Serveis Socials a Badalona estiguin tant col·lapsats. Segons Llauradó, “la falta de recursos dels Serveis Socials i d’alternatives d’habitatge a Badalona són prou conegudes, però és molt important fer un bon seguiment i oferir tots els recursos possibles”. En el mateix sentit, la cap de llista dels comuns agraeix la feina feta per les treballadores socials de l’ajuntament, que atenen el millor que poden tots els casos amb pocs recursos, i agraeix a les entitats, alguns comerços i persones que també estan donant suport material i d’acompanyament.

Per últim, Llauradó afirma “No només són 4, hi ha masses famílies a Badalona que han de buscar-se alternatives perquè no hi ha els recursos necessaris per part les administracions. El govern que sorgeixi d’aquest mandat ha de prioritzar els drets socials i d’habitatge per donar resposta a les necessitats bàsiques. Per això seguim apostant per un govern ampli d’esquerres a Badalona”.

Per Badalona En Comú Podem l’emergència social a Badalona és la mostra que la ciutat necessita un govern fort d’esquerres que faci front aquestes necessitats. Així doncs, seguiran les converses amb el PSC i ERC-Guanyem per fer-ho possible.

El proper dilluns Badalona En Comú Podem continuarà en contacte amb els Serveis Socials de l’Ajuntament.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera