Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 6/6/2019

«L’autoexploració, una obligació. No t’hi juguis la pell, tots contra el melanoma», títol de la sessió de juny de l’Aula de salut de l’Hospital Municipal de Badalona
- Les persones que desitgin assistir a la xerrada s’hi han d’inscriure prèviament.

La sala d'actes de l'Hospital Municipal acollirà el dimecres, 19 de juny, a les 18.30 hores, la xerrada "L’autoexploració, una obligació. No t’hi juguis la pell, tots contra el melanoma", que anirà a càrrec de la dermatòloga i adjunta a la Direcció Assistencial de Badalona Serveis Assistencials (BSA), Mercedes Gómez.

 

Partint que el sol aporta molts beneficis per a la nostra salut, també aprendrem les mesures de prevenció per protegir la nostra pell, és a dir, la fotoprotecció necessària especialment pel lloc on vivim. Què vol dir factor 50 o si hi ha protecció més enllà de la crema fotoprotectora seran interrogants que descobrirem durant la sessió. El segon pilar que dóna títol a la xerrada aborda el tema de la vigilància. Amb el mateix objectiu de promoure l’autonomia de les persones i la responsabilització, explicarem de manera pràctica com fer l’autoexploració. Recordem que el melanoma és un dels càncers amb millor pronòstic si es diagnostica precoçment. La xerrada combinarà  teoria i pràctica i sorprendrà amb un obsequi que permetrà els assistents aplicar els coneixements després de la sessió.

 

L’Aula de Salut és una de les accions previstes dins la campanya No t’hi juguis la pell, tots contra el melanoma que està duent a terme BSA aquest any i especialment durant aquests mesos. El Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, que se celebra el 13 de juny, donarà el tret de sortida a un ventall d'iniciatives que es concentraran durant la setmana del 17 de juny. La campanya és fruit d’un estudi sobre el càncer a Badalona, els resultats del qual es van fer públics durant l’estiu de 2018 i convidaven a potenciar la prevenció del melanoma. BSA amb la seva vocació pública i de servei vol assolir d’aquesta manera el compromís de fer transferència real i contribuir a revertir aquesta tendència seguint el programa «Badalona, cap a una ciutat saludable».

 

Inscripcions Aula Salut

Les persones que desitgin assistir a l'acte, que forma part del cicle de conferències "Aula de salut. Aprenem de la mà de l'especialista", ja s'hi poden inscriure. Com sabeu les xerrades d'Aula de salut estan obertes a totes les persones que hi estiguin interessades, encara que el nombre d'assistents està limitat a l'aforament de la sala. La inscripció es pot fer mitjançant el telèfon 93 464 83 89 -de dilluns a divendres laborables de 9 a 13 hores- i l'adreça de correu electrònic bsa@bsa.cat. Des de l’estrena de la pàgina web (el 27 de maig passat), també podeu fer les inscripcions online, a l’apartat l’agenda de salut.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera