Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 20 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 18/6/2019

Dues estrenes europees i 35 curtmetratges internacionals ompliran de cinema i terror el Cryptshow Festival
- 400 adolescents assistiran a les dues sessions juvenils del festival.

Cryptshow Festival oferirà aquesta XIIIa edició dues estrenes a Europa. Es tracta de dues produccions asiàtiques, una d'elles presentada de la mà del blog especialitzat en cinema asiàtic Mike y sus Chinos i amb la col·laboració del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic i de la distribuidora Trashorama, de Domingo López. Es tracta del llargmetratge xinès, Detective Dee Road to Hell de River Huang, director de la divertida Bunshinsaba vs Sadako. Serà la primera vegada en Europa que es podrà veure el nostre detectiu preferit amb una nova aventura èpica plena de misteris i acció espectacular. Serà dissabte 6 de juliol a les 23h a El Círcol, a la ja clàssica Nit Asiàtica.
La segona estrena europea ens ve de terres coreanes. Demon Hunter Nezha de Luo Le, una cinta d'acció espectacular, fantàstica, divertida i amb unes coreografies que faran les delícies dels amants del gènere. La podreu veure divendres 5 de juliol a les 22h30 al Círcol.
Pel que fa als curtmetratges, Crypstshow Festival n'ha rebut 256 per participar en el XIIIè Premi Serra Circular, dels quals 35 formaran part de la Secció Oficial. Les projeccions de curtmetratges seran el segon cap de setmana del festival, els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol.
Seran més de 7 hores de produccions de petit format on trobem obres seleccionades en més d’una cinquantena de festivals internacionals, algunes d’elles premiades com ara Bailaora de Rubin Stein, nominada als Premis Goya; el multipremiat The 100th Victim del canadenc Anthony von Seck. També, Oscar’s Bell de Chris Cronin, seleccionat a més d’una vintena de festivals. Durant els tres dies de curtmetratges es podran veure produccions que han participat al BIFFF - Brussels International Fantastic Film Festival, Macabro Film Festival, Mórbido Film Festival o al Palm Springs Shortfest.
Bailaora, de Rubin Stein
En aquesta tretzena edició s’han inscrit curtmetratges de 43 països d’arreu del món, sobretot de l’estat espanyol, Estats Units, Canadà, França, Regne Unit, però al Cryptshow Festival participaran, també, curts de Rússia o Mèxic.
Com està passant des de l’any 2013, dins aquesta Secció Oficial, Cryptshow Festival ofereix una sessió per a adolescents. La projecció serà precedida, a les 10h, per una sessió de maquillatge d'efectes especials a càrrec de Your Make up Studio. Després de l’èxit de les darreres edicions, aquest any doblem les sessions. N’oferirem dues, els dies 4 i 5 de juliol a les 11h30, i de moment ja està confirmada l’assistència de prop de 400 joves.










Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera