Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 18/9/2019

Conveni entre la CCMA i Badalona Comunicació per a la promoció del Filmets
- El conveni signat també té com a objectiu el foment de la indústria audiovisual pel que fa al gènere del curtmetratge, que és el protagonista del festival.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Badalona Comunicació han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats organitzades en el marc de la 45a edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 18 al 27 d’octubre. Així mateix, aquest conveni també té com a objectiu el foment de la indústria audiovisual pel que fa al gènere del curtmetratge.
Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, i Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació, han signat aquest migdia un acord de col·laboració per a la promoció i difusió de les activitats del FILMETS Badalona Film Festival i el foment dels curtmetratges.
Els curtmetratges són els protagonistes del FILMETS Badalona Film Festival, que aquest any arriba a la 45a edició, consolidat com un dels festivals amb més difusió i ressò internacional i com a punt de trobada de cineastes i d’un públic fidel. Una mostra d’aquest gran reconeixement internacional va ser el Premi BISFF com a millor festival de curtmetratges d’Europa, rebut l’any 2012.
Els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, faran un ampli seguiment de les activitats de la propera edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc entre el 18 i el 27 d’octubre. A més, el 33 emetrà íntegrament alguns dels curtmetratges que han participat a les últimes edicions del FILMETS, en el marc d’una programació especial dedicada al curtmetratge.
Així mateix, coincidint amb les projeccions del festival, alguns dels programes de TV3 i de Catalunya Ràdio posaran en marxa diverses experiències i accions de participació adreçades a espectadors i oients.
Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la
col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.
 

Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera