Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 20/9/2019

Aquest diumenge, 22 de setembre, taller “Aromes vegetals poc habituals” dins de les activitats de la Jugatecambiental al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús
- La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús deixa l’espai de la Glorieta i, a partir d’ara, es trobarà al jardí de la Casa Clara.

“Aromes vegetals poc habituals” és el taller familiar proposat dins de les activitats de la Jugatecambiental que tindrà lloc el diumenge 22 de setembre, de les 11.30 a les 14.00 hores, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Els participants en aquesta activitat podran fer saquets d’olors amb plantes aromàtiques del nostre entorn més proper i que podran fer servir per perfumar armaris i habitacions. Durant el taller s’aprendrà a conèixer les plantes aromàtiques que hi ha al parc.

Al Taller també hi haurà nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on, les persones assistents i, especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de ca l’Arnús deixa l’espai de la glorieta i, a partir d’ara, es trobarà al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc, just sota el llac.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

D’altra banda, el mateix dia diumenge 22 de setembre, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, de les 11.30 h a les 13.30 hores, tindrà lloc l’activitat “Aigua va!”. Es tracta d’un taller ludicopedagògic, dirigit a un públic familiar, que vol fer reflexionar sobre la importància de l'aigua en la vida quotidiana i prendre consciència per fer-ne un bon ús.

Aquesta activitat forma part del programa “Educació per a la Sostenibilitat – Compartim un Futur” impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

A més, a l’espai de joc i descoberta de la Jugatecambiental, hi haurà moltes activitats on, els més petits, hi podran fer un munt d’activitats lúdiques i creatives.

La Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul de la Jugatecambiental.

El projecte de la Jugatecambiental està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers són gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera