Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 27/9/2019

Adif anuncia la licitació de les obres d’instal·lació i millora del tancament de les vies del ferrocarril a Badalona
- Aquesta actuació s’inscriu en el conveni per a la millora de la seguretat i la neteja signat el passat mes d’abril.

L’entitat pública depenent del Ministeri de Foment Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF) ha fet públic avui que ha licitat, per un import de 382.556 euros, el contracte d’obres d’execució d’instal·lació i millora del tancament de les vies al terme municipal de Badalona.

Aquesta licitació s’inscriu al conveni signat el 3 d’abril entre l’Ajuntament de Badalona i Adif “per a la millora de la seguretat i la permeabilitat del ferrocarril al seu pas per Badalona”.

L’objectiu d’aquesta actuació és garantir la integritat i l’estat de les tanques als terrenys de les vies del ferrocarril per prevenir actes vandàlics i el creuament de persones per llocs no autoritzats, a més d’intentar impedir robatoris de material o l’abocament de residus.

Entre les actuacions a desenvolupar per Adif es troba la neteja i el sanejament de l'espai comprès entre les tanques actuals i les vies de la línia d'ample convencional Barcelona-Mataró-Maçanet entre els punts quilomètrics (PK) 6/545 i 7/008, al costat muntanya. També contempla la col·locació de nous tancaments entre aquests mateixos punts al costat muntanya i entre els punts quilomètrics 6/545 i 7/140 en el costat mar. La tanca estarà formada per perfils metàl·lics sobre base de formigó. D’altra banda, el conveni en vigor assenyala que Adif portarà a terme la neteja, el sanejament, procedirà a la retirada dels residus i de les tanques existents. El termini d’execució és de tres mesos.

El conveni també estableix que, davant de la detecció de qualsevol defecte en algun punt del tancament, l’Ajuntament de Badalona ho haurà de comunicar a Adif per a la seva reposició.

Per a l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, "és molt bona notícia que Adif estigui complint els compromisos que havia assolit amb la nostra ciutat. Les millores de tancament de les vies del tren i la seva corresponent neteja són la solució d’una de les reclamacions històriques de la zona. Gràcies al conveni que aquest govern va signar amb el Ministerio de Fomento, la dignificació del barri de La Mora i del polígon de Badalona Sud fa un altre pas cap endavant".

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera