Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 27/9/2019

L’Hospital Municipal de Badalona, millor hospital en la categoria diagnòstica d'aparell circulatori dels premis BSH
- Es tracta d’un reconeixement a l’excel·lència sanitària del centre gestionat per BSA.

L’Hospital Municipal de Badalona és reconegut com a millor hospital en la categoria diagnòstica d’aparell circulatori de la I edició dels premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH), organitzat per Benchmarking sanitario 3.0 i Asho. El centre hospitalari, gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA) també ha quedat finalista en la categoria diagnòstica de malalties infeccioses.

Aquests premis tenen per objectiu posar en valor l’eficiència, adequació i qualitat assistencials de centres hospitalaris d’aguts, públics i privats, a nivell nacional, fruit d’un anàlisi contrastable dels indicacions de gestió clínica. El lliurament dels premis s’ha celebrat aquest dijous, 26 de setembre, a la seu de la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA).

Per a BSA, el premi és un reconeixement a l'excel·lència hospitalària, gràcies als esforços de molts professionals i a la dedicació constant per donar una assistència d’alta qualitat.

Altres premis

Recordem que aquest mes de setembre BSA ha estat reconeguda en dos àrees que formen part de l’ADN de l’organització: l’aposta per un model innovador d’envelliment actiu i saludable i la gestió responsable.

BSA ha impulsat la candidatura de Badalona com a lloc de referència en matèria d’innovació en envelliment actiu i saludable, que aquest dimecres, 25 de setembre, rebia el reconeixement europeu amb la puntuació màxima (4 estrelles). El guardó és fruit de la tercera convocatòria del programa de l’Associació Europea per a la Innovació en Envelliment Actiu i Saludable (EIP on AHA per les sigles en anglès d’European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing). Els llocs de referència premiats, com Badalona, es distingeixen per disposar d’estratègies integrals per avançar en la innovació per a l’envelliment actiu i saludable d’acord amb un model que inclou la implicació de nombrosos agents: les autoritats del territori, el sector sanitari i d’atenció social, el món acadèmic, la societat civil i la indústria.

D’altra banda, recordem que BSA és també una de les organitzacions finalistes a la convocatòria dels X Premis de la Fundació Corresponsables, que posen en valor les millors iniciatives en matèria de responsabilitat social, sostenibilitat i comunicació. S'hi han presentat un total de 600 candidatures en diferents categories. Concretament, BSA hi participa en la categoria d'Administracions i Entitats Públiques a través del projecte ComSalut del CAP Nova Lloreda de BSA, que destaca les aliances amb els grups d'interès: els professionals, les entitats, la comunitat, l'Ajuntament de Badalona i el Departament de Salut, amb la finalitat de generar activitats conjuntes, potenciar els actius de salut del territori i incrementar la participació de la comunitat. La Gala dels X Premis està prevista per al dia 5 de novembre de 2019 a IESE Barcelona a la qual es donaran a conèixer els guanyadors.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera