Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 1/10/2019

Carles Duran prolonga el seu contracte dos anys amb el Joventut
- El tècnic verd-i-negre té la intenció de “deixar el club el més amunt possible”.

El Club Joventut Badalona ha tancat l'ampliació de contracte de l'entrenador Carles Duran per allargar dues temporades més la seva vinculació amb el club on es va formar. D'aquesta manera, el tècnic serà verd-i-negre fins al juny de 2022.

Carles Duran, que es va fer càrrec del primer equip del Joventut al mes de febrer de 2018, va aconseguir el seu objectiu de mantenir el club a l'ACB després d'un gran últim tram durant la temporada 2017-18, amb 8 victòries i 7 derrotes. L'any següent (2018-19), el tècnic de Vilassar va classificar l'equip pel Playoff de la Lliga Endesa i per l'EuroCup, gràcies a un balanç de 18 victòries i 16 derrotes, i també va arribar a les semifinals de la Copa del Rei de Madrid, després de desfer-se del Kirolbet Baskonia als quarts.

L'entrenador del Joventut, que s'ha mostrat agraït amb el president Juanan Morales, el director esportiu Jordi Martí i el consell d'administració del club, ha explicat la seva alegria per l'ampliació de contracte: "Segueixo on vull ser, a casa meva, fent allò que m'agrada. Hem fet moltes coses en aquest any i mig, però encara ens queda molt camí per fer. Tenim molta il·lusió, ambició i sabem què és la Penya. Estic molt satisfet que el club confiï amb mi perquè tenim projectes importants".

L'objectiu de Carles Duran és clar i ambiciós: "Entrenar el Joventut comporta molta responsabilitat i volem intentar deixar el club el més amunt possible de les nostres capacitats. La Lliga Endesa és cada vegada més competitiva i estem fent una bona reconstrucció que volem que ens porti al nostre màxim".

A més, Duran ha assegurat que també treballa pensant amb l'afició: "Volem que la gent s'identifiqui molt amb el nostre equip, amb un club formador de molts jugadors, però alhora molt competitiu, i sobretot intentarem mantenir la il·lusió que tenim de jugar a Europa".

Per la seva part, el president Juanan Morales ha expressat la seva satisfacció per allargar el contracte del tècnic: "És un motiu d'alegria, perquè Duran és un home de la casa implicat en el projecte i que hi creu. És molt important veure que persones que són de la Penya s'impliquen amb el club".

Per últim, el director esportiu Jordi Martí ha assegurat que Carles Duran "és l'home ideal pel projecte ambiciós que estem construint peça a peça, perquè té molta gana i sap el que és competir per guanyar".

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera