Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 27 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 3/10/2019

Els 14 alumnes que han obtingut notes d’excel·lència a les PAU del curs passat reben un homenatge de la ciutat pel seu esforç
- Són 8 noies i 6 nois que van cursar batxillerat a 9 centres de Badalona.

Aquest dijous, 3 d’octubre, al saló de Plens de l’Ajuntament de Badalona ha tingut lloc un acte de reconeixement als 14 alumnes d’instituts de la ciutat que el curs passat van obtenir un 9 o una nota superior en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

L’homenatge serveix per posar en relleu, així com per donar visibilitat, a l’esforç i la trajectòria acadèmica d’aquests alumnes. De la mateixa manera aquest reconeixement s’ha fet extensiu a les tasques de suport, acompanyament i orientació de les seves famílies i els professionals dels centres on han estudiat, imprescindibles per assolir els millors resultats en l’àmbit acadèmic.

El grup d’estudiant homenatjat està format per 8 noies i 6 nois que van estudiar a 9 centres diferents situats a Badalona (Institut Isaac Albéniz, Institut La Llauna, Institut Ventura Gassol, Col·legi Badalonès, Escola Garbí Pere Vergés, Col·legi Mare de Déu de l’Assumpció, Col·legi Cultural, Col·legi Maristes Champagnat i Col·legi Sant Andreu).

Entre els estudis que han triat per continuar la seva carrera acadèmica, predominen els vinculats a la física i les matemàtiques, així com els relacionats amb la medicina, les telecomunicacions i les tecnologies navals. Pel que fa a les humanitats, els estudis que han escollit alguns dels alumnes estan relacionats amb les llengües, publicitat i relacions públiques, o política i sociologia.

Els estudiants han estat rebuts per l’alcalde de Badalona, Álex Pastor; la 1a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Drets Socials i Feminismes, Aïda Llauradó, i el 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Educació i Impuls de Ciutat, Jordi Subirana.

Durant l’acte de reconeixement els alumnes han rebut un diploma acreditatiu i han estat obsequiats amb dues entrades per assistir a espectacles programats als teatres municipals de la ciutat i per anar a l’Estadi Municipal de Futbol a veure el CF Badalona aquesta temporada.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha destacat que “creiem en l’esforç i el talent del nostre jovent; en l’acompanyament, el suport i l’orientació de les famílies i els centres educatius”, i ha afegit que “som una ciutat educadora que vetlla pels valors de futur i de progrés que només l’educació ens pot donar com a societat”.
Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera