Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 05 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 28/10/2019

La segona edició de la Cursa d’Orientació Solidària aplega 200 persones al barri de La Salut Alta de Badalona
- La Fundació Salut Alta celebra la segona cursa d’orientació solidària al barri amb un matí festiu i d’esport que ha comptat amb 160 participants i un equip de 40 persones voluntàries.

Foto Fundació Salut Alta

El diumenge 27 d’octubre la Plaça Antonio Machado de La Salut s’ha omplert de 200 persones aplegades per participar i col·laborar a la segona Cursa d’Orientació Solidària (#cursaFSA) organitzada per la Fundació Salut Alta i membres voluntaris del Club d’Orientació de Catalunya.

Des de primera hora del matí, el barri s’ha anat omplint de participants que durant dues hores i mitja han recorregut l’entorn en busca de més de 40 fites. Amb novetats incorporades com la “zona memorística” i les fites falses, enguany la cursa destaca pel caràcter inclusiu que ha tingut, incorporant tant participants de categories expertes, com persones procedents d’altres ciutats o barris que han fet la cursa corrent o caminant i, en especial, la participació d’equips d’adolescents i famílies del barri.

Foto Fundació Salut Alta Foto Fundació Salut Alta

Un cop acabada la cursa, s’ha fet entrega dels premis als millors corredors de cada categoria, amb un lot que incorporava un diploma dissenyat per dues adolescents del projecte A100, i s’ha sortejat un munt de regals cedits per les 20 empreses i entitats col·laboradores.

Un dels elements a destacar ha estat l’espai compartit entre infants, adolescents i famílies del barri, i les persones d’altres ciutats o indrets que s’han apropat per participar a la cursa i descobrir aquest entorn.

Foto Fundació Salut Alta Foto Fundació Salut Alta

Amb aquesta edició de la cursa, la Fundació valora que s’han assolit els objectius principals proposats. Per una banda, la voluntat d’aconseguir la participació de gent externa a l’entitat, per tal d’oferir l’oportunitat de conèixer un entorn proper i desconegut per la major part de la població. Per l’altra, proposar una activitat de qualitat al barri per promoure la participació comunitària de l’entorn. I és que el format transversal de les curses d’orientació permeten aplegar perfils ben diversos, tot posant al centre un barri que, com comenta Maria Nadeu, directora de la Fundació Salut Alta, “malgrat les dificultats estructurals que pateix la població que hi viu, té molta riquesa per oferir”.

Foto Fundació Salut Alta

Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera