Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 14 de Novembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacci - Badalona - 29/10/2019

Activitats programades als parcs de Can Solei i Ca lArns i del Torrent de la Font i del Tur de lEnric de Badalona per aquest diumenge 3 de novembre
- Al parc del Torrent de la Font i del Tur de lEnric es far el taller Animals de foscor i al de Can Solei i Ca lArns acollir el taller Tots podem fer crixer la vida.

L'Ajuntament de Badalona ha programat per aquest primer diumenge de novembre diverses activitats a la 'Jugatecambiental' dels parcs de Can Solei i Ca l'Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric.

Parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

El proper diumenge, 3 de novembre, de les 11.30 a les 13.30 hores, a la 'Jugatecambiental' del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús s'hi farà el taller Tots podem fer créixer la vida, una activitat orientada al públic familiar on es posa en relació la jardineria i l'art.

També a la 'Jugatecambiental', hi haurà nombroses activitats a l'espai d'art i joc on, el públic familiar i especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir o jugar en contacte amb la natura.

La 'Jugatecambiental' del parc de Can Solei i de ca l'Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l'edifici situat a la part alta del parc, just sota el llac.

Foto: Ajuntament BDN

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric

Per altra banda, a la 'Jugatecambiental' del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, el mateix diumenge a les mateixes hores, s'hi farà l'activitat Animals de foscor, un taller que permetrà conèixer els secrets dels ratpenats.

A més, a l'espai de joc i descoberta de la 'Jugatecambiental', hi haurà moltes activitats on, els més petits, hi podran fer diverses activitats lúdiques i creatives.

La 'Jugatecambiental' del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha ubicat el mòdul.

Foto: Ajuntament BDN

El projecte de la 'Jugatecambiental' està organitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l'Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l'Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació podeu trucar a l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89, o bé enviant un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

Notcies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © rea Bess | Tots els drets reservats.
Amb la collaboraci de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidncia

C/ Bess, n 7 - 1 2 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin: Sandra Torres | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera