Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 30 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 15/11/2019

La Penya i la Fundació Probitas uneixen esforços per millorar la salut dels menors vulnerables
- El Club estrenarà la samarreta amb el logo de la Fundació al partit ACB de dissabte contra l’Iberostar Tenerife al Palau Olímpic de Badalona.

Neno Dimitrijevic, Albert Ventura i Xabi López-Arostegui, amb la samarreta amb Fundació Probitas. Foto: David Grau

El Club Joventut Badalona lluirà, a partir d’aquest cap de setmana, el logo de la Fundació Probitas a la samarreta oficial, tant a la lliga ACB com durant la seva participació a l’Eurocup. Amb aquesta primera acció visible del conveni de col·laboració, la Penya demostra la seva vessant més solidària donant suport a una Fundació que treballa, des de fa 10 anys, per millorar la salut dels menors vulnerables, tant en l'àmbit local com internacional.

El conjunt verd-i-negre estrenarà la samarreta amb el logo de la Fundació Probitas en el partit que jugarà davant l’Iberostar Tenerife aquest dissabte (20:30) al Palau Olímpic  de Badalona. La Penya mostra el seu compromís amb els nens i joves en risc social amb una iniciativa que ajudarà a donar a conèixer els programes d’una entitat que té la voluntat de millorar l’accés a la salut i als recursos sanitaris en regions del món que pateixen escassetat de recursos i situacions de vulnerabilitat.

A iniciativa d’aquest acord, el Joventut de Badalona reforça el seu compromís amb valors com la integració, el respecte, la convivència, la igualtat, la diversitat, l’esforç, el treball en equip i la companyonia, més enllà dels resultats. Aquests elements es treballen, de forma regular i insistent, des del planter, amb els nens i nenes del club.

La tasca de la Fundació Probitas a Badalona

Des de l’any 2012, la Fundació Probitas dona suport a menors en situació de vulnerabilitat en diferents indrets de la ciutat. Al 2019, aquest treball s’ha vehiculat a través de programes com el de les beques menjador, del qual s’han beneficiat 208 infants de 12 escoles públiques de primària, o el de casals d’estiu, que ha proveït d’un espai de protecció amb un àpat nutritiu i activitats esportives i socioeducatives per a 711 menors. A més, la Fundació ha portat a terme tallers per promoure hàbits saludables en l’àmbit de la nutrició, l’esport i el benestar emocional i ha proveït de berenars saludables a 201 nens i joves d’entitats socials.

Al llarg de l’any 2019, la Fundació Probitas ha atès en total 1.120 menors i joves de Badalona en risc  social, tasca en la qual ha invertit 192.000€. Del 2012 al 2019, 5.668 menors de Badalona han rebut suport de la Fundació Probitas, que ha fet una inversió total de 1.272.500 euros en programes a la ciutat.

Sobre Fundació Probitas

La Fundació Probitas és una organització sense ànim de lucre fundada el 2008 i que té com a objectiu millorar la salut de les poblacions més vulnerables a nivell local i internacional. El programa “Reforç de l’Alimentació Infantil” (RAI) és un programa d’àmbit local que promou el desenvolupament saludable dels nens i joves més vulnerables en l’aspecte físic, psíquic i emocional. Probitas ofereix un suport integral amb recursos nutricionals, socioeducatius, psicosocials i d’atenció a la salut dels menors en risc social del nostre entorn. La intervenció es porta a terme en centres educatius, centres oberts i altres entitats de caràcter social i esportiu, entre altres, donant resposta a les necessitats nutricionals, psicosocials i socioeducatives dels menors. Un total de 22.000 menors es van beneficiar d’aquest durant el 2018, especialment a Catalunya, però també a altres comunitats com Múrcia i Madrid.


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera