Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 08 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 9/12/2019

Tornen a casa la majoria de les famílies desallotjades de les finques adjacents a les obres d’enderrocament de l’edifici del passatge de la Torre del barri de la Salut
- Aquest matí les companyies han tornat a restablir als habitatges els subministraments dels serveis bàsics.

Aquest matí del 9 de desembre han pogut tornar als seus habitatges 39 persones de les famílies afectades pel desallotjament dels seus immobles a causa de l’enderrocament de l’edifici del passatge de la Torre número 16 del barri de la Salut de Badalona.

A primera hora del matí els operaris de les diferents companyies de subministrament han procedit a restablir els serveis bàsics, com ara aigua, electricitat, gas i telefonia.

El bloc de pisos del passatge de la Torre va haver de ser desallotjat urgentment per qüestions de seguretat el passat 28 d’octubre i, posteriorment, de manera preventiva les 14 finques adjacents més properes incloses en un perímetre de seguretat. El 4 de novembre van començar els treballs per enderrocar l’edifici del passatge de la Torre 16, després d’avaluar i constatar el risc de col·lapse de l’immoble i de determinar-se que s’havia de demolir. Aquests treballs es fan de manera manual a causa de la complexitat de l’operació, per evitar danys als immobles adjacents i per recuperar el màxim de pertinences de les famílies afectades.

El 4r tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, ha manifestat que “estem contents perquè totes aquestes famílies hagin pogut tornar a les seves llars i estem treballant perquè, si les condicions meteorològiques i l’actual ritme de les obres ho permeten, cap al dia 20 d’aquest mes puguin tornar a casa seva els veïns i les veïnes dels 7 habitatges que encara no ho poden fer perquè es troben al costat de l’enderrocament de l’edifici del passatge de la Torre número 16”.

El regidor Rubén Guijarro ha afegit que l’empresa continua amb les feines de desenrunament i de recuperació amb cura del màxim de pertinences dels veïns de passatge de la Torre i que espera finalitzin tots els treballs a finals del mes vinent.

L’Ajuntament de Badalona manté l’allotjament d’emergència, fins que finalitzin les tasques de demolició, per a les persones que vivien a l’edifici que s’està enderrocant i per als 7 habitatges a tocar de passatge de la Torre número 16 que encara no poden tornen a casa seva.

Foto: Comunicació BDN

Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera