Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 09 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 8/1/2020

Comencen les obres de millora de l’accessibilitat als barris de la Salut, Sant Joan de Llefià, la Pau i Sant Crist
- Es posaran en marxa dos ascensors i dues escales mecàniques amb una inversió de 2,1 milions d’euros.

Foto: Comunicació BDN

Amb l’inici, aquest dilluns 13 de gener, de la construcció d’un ascensor que unirà el grup d’habitatges de Verge de la Salut i el carrer d’Hipòlit Lázaro comencen un seguit d’actuacions que milloraran l’accessibilitat a diferents punts dels Districtes 2 i 4 de Badalona. La construcció de dos nous ascensors i dues noves escales mecàniques als barris de la Salut, Sant Joan de Llefià, la Pau i Sant Crist suposen una inversió de 2,1 milions d’euros amb una previsió de finalització dels treballs aquesta tardor.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha encarregat el projecte i l’execució de les obres a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) del despatx d’arquitectura B2B de l’Agata Buscemi i Jordi Bellmunt i l’empresa constructora és FAUS SA.

 

Ascensor del carrer d’Hipòlit Làzaro - La Salut

Inici d’obres: dilluns 13 de gener.

Es tracta d’una actuació de 290 m2 es salva un desnivell de 8,50 metres amb el passatge de la Torre del Grup Verge de la Salut. El pressupost supera els 300.000 euros.

Escales mecàniques del carrer de Solsona - La Pau

Inici obra: divendres 24 de gener.

Les escales serviran per superar un desnivell de 9,90 metres amb una superfície d’actuació de 323 m2. Amb 763.677 euros és el projecte amb un pressupost més elevat.

Ascensor del carrer d’Oceania - Sant Joan de Llefià

Inici previst d’obres: finals del mes de febrer.

Amb un pressupost de 326.838 euros se supera un desnivell de 7,67 en una actuació que implica una superfície de 120 m2.

Escales mecàniques del carrer de Fortuny - Sant Crist de can Cabanyes

Inici obres: principis de març.

Superen un desnivell d’11,55 metres, les obres afecten una superfície de 300 m2 i el pressupost de licitació és de 731.485 euros.

 

El conjunt d’aquestes actuacions que millorarà l’accessibilitat dels vianants estarà enllestit, segons el contracte amb l’empresa constructora, aquesta mateixa tardor.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor ha manifestat: "tal com ens vam comprometre amb els veïns i les veïnes de Llefià, la Pau, la Salut i Sant Crist, al llarg del 2020 tindran nous ascensors i escales mecàniques que permetran millorar l'accessibilitat en aquests barris. La presentació d'aquestes millores les vam dur a terme al mes de març i ben aviat seran una realitat gràcies al treball conjunt que es fa amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona".

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera