Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 13 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 22/1/2020

Shawn Dawson: “Estic molt content de seguir a la Penya, és casa meva”
- L’aler ha prolongat el seu contracte amb el Joventut fins al juny del 2021.

Foto: Club Joventut Badalona

Shawn Dawson ha prolongat el seu contracte amb el Club Joventut Badalona fins al juny del 2021. En una roda premsa celebrada al Palau Olímpic juntament amb el president Juanan Morales, i el director esportiu Jordi Martí, l'aler israelià ha assegurat estar molt satisfet de continuar a Badalona i ha donat les gràcies al Club per tot el suport.

En primer lloc, Dawson ha volgut agrair al Club tot el recolzament que ha rebut després d'haver-se lesionat del tendó d'Aquil·les el passat octubre: "Vull donar les gràcies al Club, als meus companys, entrenadors, i especialment als serveis mèdics, per ajudar-me i animar-me durant tot l'any. També estic molt agraït amb l'afició i la ciutat per tot el suport. Tinc moltes ganes de començar la temporada vinent".

A més, l'israelià ha assegurat sentir-se molt satisfet per continuar un any més a Badalona: "Estic molt content d'estar aquí, és casa meva i m'hi sento molt còmode. El meu primer any va estar molt bé, i vaig pensar que em mereixia almenys una temporada sencera aquí".

Per la seva part, el president de la Penya, Juanan Morales, també ha expressat la seva felicitat per l'acord amb l'aler i ha destacat la seva implicació amb el Club: "Estic molt content de poder anunciar la renovació de Dawson. Amb aquesta prolongació, la temporada vinent serà la seva tercera amb nosaltres, i esperem que sigui la vençuda. Segur que tot el que ja ens ha demostrat com a jugador i tota la seva implicació amb nosaltres es veurà reflectida en aquest tercer any".

El director esportiu Jordi Martí, també present a la roda de premsa, ha explicat els motius de la decisió: "Tots ens hem quedat amb les ganes de veure'l jugar tot un any amb nosaltres. La temporada passada va entendre molt bé la nostra filosofia, està en el millor moment de la seva carrera, i no volíem abandonar-lo després dels dos cops durs que ha patit, així que li hem donat reforç perquè vegi que té un equip que està amb ell".

També, Martí ha expressat la seva total confiança amb la recuperació del jugador: "Estem molt segurs de les dues intervencions que li han fet els nostres serveis mèdics, i és un atleta amb capacitat per assumir-les, així que esperem que li arribin bons moments i els gaudim aquí". A més, el director esportiu ha afegit: "Dawson ha mostrat tot el seu interès per continuar formant part del nostre projecte".

Per últim, sobre el seu retorn al parquet, Martí ha comentat que "els timings són molt bons per poder començar la pretemporada, però no tenim pressa, s'està recuperant ràpidament i bé".


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera