Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 13 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 23/1/2020

Ita especialistas en salud mental arriba a Badalona de la mà de Badamèdic
- Badamèdic i Ita especialistas en salud mental posa en marxa una nova consulta a les instal·lacions del Policlínic Augusta de Badamèdic, situat al carrer Via Augusta de Badalona.

Foto: Comunicació Ita salud mental
L'acord, signat per ambdues parts el passat 14 de gener, estableix les línees de col·laboració entre els dos equips clínics que treballaran conjuntament en el tractament dels trastorns en els que Ita és referent, com els Trastorns Alimentaris, els Trastorns de Personalitat, o els Trastorns de Conducta, entre d’altres.
 
A partir d’aquest mes de gener de 2020, Ita i Badamèdic treballaran de manera conjunta en una unitat especialitzada en trastorns de Salut Mental. La consulta oferirà tractaments, així com diagnòstic exhaustius per poder derivar al pacient, al recurs assistencial més adequat, segons les necessitats de cadascú.
 
Seguint amb el servei que Badamèdic ofereix als seus pacients, en aquesta nova consulta, s’oferirà tractament especialitzat en TCA (anorèxia, bulímia, trastorn per afartament...), TC (trastorns de conducta), TP i TLP (trastorns de personalitat i trastorns límit de personalitat). Aquest servei de psicoteràpia està orientat a oferir tractaments individualitzats per aquells pacients que tinguin un problema de salut mental, o, presentin dificultats que afectin al seu benestar.
 
L’equip d’aquesta nova unitat està format per dos especialistes en salut mental d’Ita i quatre professionals de l’equip de Badamèdic. L’objectiu d’aquesta unió és poder ajuntar, per una part, l’experiència en el tractament d’aquest tipus de trastorns, i d’altre, oferir una atenció especialitzada i integrada a les persones d’aquesta localitat en la que, fins ara, Ita, no tenia presencia.
 
El Dr. Valls afirmava que “des de Badamèdic estem encantats d’haver arribat a aquest acord amb Ita, ja que considerem que l’experiència i el recorregut del que disposen en l’àmbit de la psicologia i la psiquiatria, són un paper clau per ajudar-nos a oferir un servei diferencial als nostres pacients i aconseguir així, ser el seu centre de referència a la ciutat de Badalona.”
 
Tanmateix, el Conseller Delegat del Grup Ita, Jaume Raventós, va afirmar que “l’acord amb Badamèdic ens ofereix la possibilitat de poder ajudar a les persones de la ciutat de Badalona que tinguin problemes de salut mental. La nova consulta al Policlínic Augusta de Badalona és un espai en el que poder diagnosticar de manera eficaç qualsevol problema de salut mental, i orientar al pacient al recurs que més s’adeqüi a les seves necessitats”.
 
Diversos estudis afirmen que un diagnòstic adequat és necessari per un bon tractament en salut mental. En aquesta consulta, un dels objectius dels professionals serà el de diagnosticar de manera eficaç cada cas per poder orientar al pacient al tractament més adequat; per aquest motiu, l’equip d’aquesta unitat és un equip amb una gran experiència i recorregut en el tractament d’aquestes patologies.
 
L’equip de psicoterapeutes conduirà aquest procés mitjançant diferents modalitats: en una primera fase, s’utilitzarà un abordatge més individualitzat, mentre que, en la segona fase, s’inclourà el treball grupal.
En aquesta nova consulta en el centre Policlínic Augusta de Badalona s’ofereixen els següents serveis:
  • Visita diagnòstica
  • Visita d’orientació de tractament
  • Sessions de psicoteràpia ambulatòria individual
  • Sessions de psicoteràpia familiar
  • Grups de teràpia
Foto: Comunicació Ita salud mental
Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera