Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 13 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 10/2/2020

Badalona celebra aquest dimarts el Dia de la Dona i la Nena a la Ciència
- Els actes tindran lloc a diversos centres educatius de la ciutat.

Badalona ha programat per aquest dimarts 11 de febrer diverses conferències a càrrec de dones científiques a diferents escoles de la ciutat, per commemorar el Dia de la Dona i la Nena a la Ciència. La iniciativa s’emmarca en el projecte “100tífiques” .

Les xerrades, que van adreçades a l'alumnat de primària i secundària, es faran en aquests centres:

- Escola Mercè Rodoreda (avinguda de Catalunya, 30-39). A les 11.30 hores: “El Marketing de la Ciència”, a càrrec de Consuelo Fernandez Fernández.

- Escola Joan Coret (plaça dels Voluntaris Olímpics, 1-3). A les 11.30 hores: “Les dones en la recerca biomèdica”, a càrrec de Nerea Montedeoca.

- Col·legi Maristes Champagnat (carrer del Dos de Maig, 67). A les 11.30 hores: “Control de Qualitat en el món de la cosmètica”, a càrrec de Mercè Salmerón Utrilla.

- Institut Escola Baldomer Solà (avinguda del Marquès de Mont-roig, 178). A les 11.30 hores: Conferència sobre salut, a càrrec d’Eva Sánchez.

- Institut Escola Sant Jordi (avinguda de Sabadell, s/n). A les 11 hores. “El món de la nanotecnologia”, a càrrec de Regina Galceran Vercher

- Institut Escola Rafael Alberti (avinguda de Pius XII, 37-95). A les 11.30 hores: “La mujer en la ciencia: rompiendo barreras”, a càrrec de Maria Arista Romero.

- Institut Júlia Minguell (carrer de Niça, 4). A les 11 hores: “La revolució verda: el llarg camí de les plantes que ens alimentes i ens curen”, a càrrec de Sílvia Forrnalè.

- Institut Pau Casals (avinguda de Lloreda, 16-30). Dues xerrades: una a les 11.15 hores i l’altra a les 12.30 hores. “Investigar para cambiar el mundo: la importància de las energías renovables”, a càrrec de Lucile Bernadet.

Aquest any cal destacar la participació del Grup Menarini en aquest projecte promogut per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i organitzat a Badalona, pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i l’Escola del Mar, el Centre d’Estudis Marins, l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Foto: Comunicació BDN

Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera