Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 01 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacci - Badalona - 4/5/2020

Els esportistes federats podran entrenar de manera individual en espais naturals necessaris per a la seva prctica esportiva
- Ho podran fer dues vegades al dia, entre les 6 i les 10 hores i les 20 i les 23 hores, i dins del terme municipal on resideixen.

Foto: Comunicaci BDN

Els establiments d'hostaleria i restauració podran reobrir les terrasses a partir de l'11 de maig, data prevista d'inici de la fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, aprovat pel Consell de Ministres el 28 d'abril de 2020.

Les condicions de reobertura de les terrasses durant la fase 1 estan establertes a l'Ordre SND/386/2020, de 3 de maig, del Ministeri de Sanitat (BOE, 3 de maig de 2020). L'ocupació de les terrasses es limitarà al 50% de les taules permeses en l’any immediatament anterior en base a la corresponent llicència municipal. I, en tot cas, cal assegurar que es manté la deguda distància física d'almenys 2 metres entre les taules o, si s'escau, agrupacions de taules. I, també, cal garantir la distància mínima interpersonal entre els clients.

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha inclòs al catàleg de tràmits de la Seu Electrònica de la web municipal uns formularis especials per a les fases 1, 2 i 3 del Pla de desescalada per a tots aquells titulars de bars que vulguin reobrir les terrasses a partir de l'11 de maig. Excepcionalment, no caldrà recollir l'adhesiu de terrasses i la taxa municipal es liquidarà d'ofici en un moment posterior.

Els titulars de bars que van presentar comunicació de taules i cadires per a tot l'any, no caldrà que presentin cap més comunicació. Tan sols hauran de seguir la limitació del 50% de les taules permeses.

Els titulars de bars que vulguin reobrir les terrasses amb la mateixa superfície de la llicència inicial i amb la limitació del 50% de taules, només caldrà que presentin el formulari especial "Comunicació de renovació d'autorització de terrasses a la via pública". Caldrà que adjuntin el formulari especial signat al "Registre electrònic sol·licitud genèrica" de la Seu Electrònica del web municipal.

Els titulars de bars que vulguin reobrir les terrasses amb una ampliació de superfície de la llicència inicial, sempre i quan ho permeti l'amplada de la via pública on s'ubiqui la terrassa, caldrà que presentin el formulari especial "Sol·licitud d'autorització d'ampliació de superfície de terrasses a la via pública" conjuntament amb un plànol. Caldrà que adjuntin el formulari especial signat al "Registre electrònic sol·licitud genèrica" de la Seu Electrònica del web municipal. L'Ajuntament atorgarà l'ampliació de la superfície si és possible per l'amplada de la via pública i només tindrà eficàcia durant la vigència de les fases 1, 2 i 3 del Pla de desescalada.

Per qualsevol dubte o qüestió en relació amb la reobertura de les terrasses, les consultes es poden adreçar al correu electrònic territori@sant-adria.net.
Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2020 © rea Bess | Tots els drets reservats.
Amb la collaboraci de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidncia

C/ Bess, n 7 - 1 2 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin: Sandra Torres | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera